Lego Hidden Side aanbiedingen

Lego Hidden Side is spookachtig leuk Lego speelgoed. En moderne Lego, want Lego Hidden Side 
werkt samen met een app voor extra speel plezier.


Lego Hidden Side is een nieuwe serie speelgoed van Lego dat veel meer is dan Lego om mee te bouwen. Nadat je het Lego Hidden Side bouwwerk in elkaar hebt gezet kun je namelijk spannende avonturen mee beleven in combinatie met de gratis Lego Hidden Side app.

Lego Hidden Side is een serie Lego speelgoed die zich afspeelt in het vissersstadje Newbury. Dit stadje wordt geplaagd door spoken die afkomstig zijn uit het lab van de kwaadaardige Dr. Drewell. Twee jonge Youtubers, Jack Davids en Parker Jackson, gaan de strijd aan met Dr. Drewell en zijn spoken. Bevrijden ze Newbury van de spoken?Na het bouwen van objecten als de middelbare school (Newbury High), de schoolbus, het plaatselijke kerkhof, Dr Drewells laboratorium, de schoolbus of de boot van de garnalenvissers begint het avontuur pas echt. Terwijl je met veel ander Lego speelgoed snel uitgespeeld bent kun je met het speelgoed uit de Lego Hidden Side avonturen beleven via de bijbehorende app.

Met deze app kun je namelijk dingen zien die normaal niet waar te nemen zijn. Richt je smartphone of tablet op de bouwwerken, en je kunt de spoken van Newbury zien. Ga op spokenjacht en bevrijd Newbury van zijn spoken!Lego Hidden Side is een unieke mix van bouwen met Lego en interactief spelen. De app reageert op wat jij doet en op jouw bouwwerk.

Lego Newbury spookschool

Bij jhet bovenstaande Lego Hidden Side aanbieding overzicht vind je onder andere de Lego Hidden Side Newbury school die eerder is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar. De Newbury High school wordt evenals de rest van het stadje geteisterd door spoken en geesten. Kun jij Jack en Parker helpen hun school weer spookvrij te maken?

Na het bouwen van de school is dit Lego project niet klaar. Integendeel, het begint pas! Ga met je telefoon op spokenjacht. Zie de spoken en versla ze!

Lego Hidden Site Newbury High school

Lego Hidden Side Newbury High school 

Het Lego pakket bestaat naast de school, met vele kamers en bewegende wanden, uit 8 personages om mee te spelen. De Lego Hidden Side app kun je gratis downloaden (iOS en Android).Video: Bekijk online de Lego Hidden Side TV serie

Populaire Lego Hidden Site sets

De serie bestaat uit een groot aantal interactieve Lego bouwsets. Onderstaande titels zijn het meest populair.
 1. LEGO Hidden Side De Duistere Vuurtoren - 70431
 2. LEGO Hidden Side Jacks Strandbuggy - 70428
 3. LEGO Hidden Side El Fuego's Stunt Cannon (Polybag) - 30464
 4. LEGO Hidden Side De Newbury Metro - 70430
 5. LEGO Hidden Side Welkom bij Hidden Side - 70427
 6. LEGO Hidden Side Paranormale Interceptiebus 3000 - 70423
 7. LEGO Hidden Sides Spookbrandweerauto 3000 - 70436
 8. LEGO Hidden Side Spookexpress - 70424
 9. LEGO Hidden Side J.B.'s Spooklab - 70418
 10. LEGO Hidden Side El Fuego's Stunttruck - 70421
 11. LEGO Hidden Side Newbury Verlaten Gevangenis - 70435
 12. LEGO Hidden Side Schipbreuk met Garnalenboot - 70419
 13. LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425
 14. LEGO Hidden Side J.B.’s Duikboot - 70433
 15. LEGO Hidden Side El Fuego's Stuntvliegtuig - 70429
 16. LEGO Hidden Side Bovennatuurlijke Racewagen - 70434
 17. LEGO Hidden Side Kerkhofmysterie - 70420
 18. LEGO Hidden Side Aanval op het Garnalententje - 70422
 19. LEGO Hidden Side Newbury-sapjesbar - 40336

Bekijk de video hierboven voor een demonstratie van Lego Hidden Side, en kijk bij de aanbiedingen om alle genoemde pakketten goedkoop te kopen!

Zie ook:

Onderwerp:
Lego Hidden Side is modern Lego speelgoed. Bouw de speelset en ga met een app op zoek naar spoken, en vang deze. Lego Hidden Side is interactief Lego speelgoed met een app.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.