Lego Hidden Side


Lego Hidden Side is een nieuwe serie speelgoed van Lego dat veel meer is dan Lego om mee te bouwen. Nadat je het Lego Hidden Side bouwwerk in elkaar hebt gezet kun je namelijk spannende avonturen mee beleven in combinatie met de gratis Lego Hidden Side app.

Lego Hidden Side is een serie Lego speelgoed die zich afspeelt in het vissersstadje Newbury. Dit stadje wordt geplaagd door spoken die afkomstig zijn uit het lab van de kwaadaardige Dr. Drewell. Twee jonge Youtubers, Jack Davids en Parker Jackson, gaan de strijd aan met Dr. Drewell en zijn spoken. Bevrijden ze Newbury van de spoken?


Na het bouwen van objecten als de middelbare school (Newbury High), de schoolbus, het plaatselijke kerkhof, Dr Drewells laboratorium, de schoolbus of de boot van de garnalenvissers begint het avontuur pas echt. Terwijl je met veel ander Lego speelgoed snel uitgespeeld bent kun je met het speelgoed uit de Lego Hidden Side avonturen beleven via de bijbehorende app.


Met deze app kun je namelijk dingen zien die normaal niet waar te nemen zijn. Richt je smartphone of tablet op de bouwwerken, en je kunt de spoken van Newbury zien. Ga op spokenjacht en bevrijd Newbury van zijn spoken!Lego Hidden Side is een unieke mix van bouwen met Lego en interactief spelen. De app reageert op wat jij doet en op jouw bouwwerk.

Bekijk de video hierboven voor een demonstratie van Lego Hidden Side!

Zie ook:
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.