De leukste watertafels


Een watertafel is heel leuk waterspeelgoed voor peuters en kleuters. Op een voor kleine kinderen prettige hoogte kan de peuter of kleuter spelen met water, emmertjes, bootjes en andere accessoires. Hier wijzen we je de weg naar circa 50 van de beste watertafels en laten we je als voorbeeld een paar van de leukste watertafels zien.


We kijken naar watertafels van hout en kunststof, van eenvoudig tot uitgebreid. Kijk voor een volledig overzicht bij de aanbiedingen van alle watertafels. Je vindt daar alle foto's, maten, specificaties, reviews en prijzen, ook van onderstaande watertafels.

Little Tikes piratenschip

Heel populair is deze kunststof piratenboot van Little Tikes. Deze beschikt onder andere over een continue stromende fontein, een waterpomp (foto bovenaan), een waterrad en een water spuitende haai. Deze watertafel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.


Deze watertafel wordt heel compleet geleverd, met twee speelfiguren, emmertjes en nog veel meer accessoires. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele laagste winkelprijs.

Little Tikes watertafel met buizen

Een andere leuke watertafel van Little Tikes. De kleine buizen zijn het grote pluspunt van deze kunststof watertafel. Kleine kinderen vinden het prachtig om de pijpen te verbinden en zo de route van het water te bepalen.De leidingen kunnen op tal van manieren aan elkaar worden gekoppeld, en ze hebben daarbij de beschikking over verschillende kranen. Met de waterpomp kunnen ze het water omhoog stuwen via de pijpen naar de drie fonteinen. Er kan 26 liter water in deze Little Tikes watertafel.

Ook deze leuke watertafel vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van watertafels.

Feber watertafel / zandtafel

Deze speeltafel van Feber biedt dubbel waar voor je geld. Deze speeltafel is namelijk niet alleen watertafel, maar ook zandtafel.


De tafel in in twee delen opgesplitst zodat je deze gelijktijdig met zowel zand als water kunt gebruiken. Maar je kunt natuurlijk ook beide delen of als zandtafel of als watertafel gebruiken. En is het geen weer om buiten te spelen? Als je het deksel plaatst kun je hem ook gewoon binnen als speeltafel gebruiken.

Deze gecombineerde watertafel / zandtafel komt met accessoires voor beide toepassingen zoals een schepje, emmer, bootjes, harkje en een waterrad. In het deksel bevinden zich gaten voor potloden voor het geval je hem binnenshuis als speeltafel gebruikt.

Kijk voor de actuele prijs van deze veelzijdige speeltafel bij de bovenstaande aanbiedingen.

Watertafel picknicktafel

Weer een heel andere combinatie biedt deze zand-, water- en picknick-tafel van Axi. Deze tafel is te gebruiken als picknicktafel voor kinderen, maar als je bovenblad opent komen er twee bakken tevoorschijn waarin met water en / of zand gespeeld kan worden. Ook kan er natuurlijk speelgoed in.


De speeltafel / picknicktafel wordt compleet geleverd met de op de foto getoonde parasol. Zowel de tafel als de bakken zijn mooi stevig. Voor hetgeen je krijgt is dit een voordelige speeltafel met veel mogelijkheden.

Naast deze speeltafel zijn er in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van watertafels nog meer van dit soort veelzijdige picknicktafels voor kinderen te vinden.

Splash waterpark

Leuk ook is dit Big Splash Waterpark van Step2. Met de glijbaan kun je een waterval maken, en zet het waterrad in beweging.


Deze watertafel wordt geleverd met twee poppetjes (een jongetje en een meisje) in zwemkleding die je in het waterpark kunt laten ravotten.

Dino watertafel

Voor de kleine dino-fans is er deze dino watertafel, ook van Step2. Deze speeltafel is zo ontworpen dat hij perfect zowel als watertafel als zandtafel dienst kan doen.Gebruiken de kinderen hem als zandtafel, dan kunnen ze prehistorische dino's opgraven. Het graafmateriaal wordt meegeleverd. Of laat de dino's zwemmen in een prehistorisch meer. De heuvel kun je als een deksel optillen waaronder nog een tweede bak voor water of zand schuilgaat. Zo kunnen kinderen zowel in het water als in het zand de dino's avonturen laten beleven.

Kijk voor deze watertafels en nog veel meer leuke watertafels bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer leuk waterspeelgoed

Onderwerp:
Hier boven vind je de leukste watertafels. Onder andere watertafels van Little Tikes, Step2, plus aanbiedingen om een leuke watertafel goedkoop te kopen. Sommige van deze leuke watertafels zijn ook als zandtafel te gebruiken.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.