Je eigen Knex blaster maken

Met Knex K-Force en andere Knex blasters kun je je eigen Knex speelgoed blaster maken.

Knex blaster K-Force speelgoed

Knex (officieel geschreven als K'nex) is een speelgoedmerk bekend om zijn constructiespeelgoed. Vooral knikkerbanen en ingewikkelde voertuigen worden veel met Knex gemaakt. Maar een ander soort Knex speelgoed is de Knex blaster. Dit zijn Knex speelgoedgeweren. Deze Knex blasters kun je zelf in elkaar zetten, maar ook zelf ontwerpen.

De Knex K-Force Build and Blast serie bevat meerdere Knex blasters die door kinderen zelf in elkaar gezet kunnen worden. Knex mikt met dit speelgoed op jongens van 8 jaar en ouder. 

De Knex blasters kunnen volgens de handleiding in elkaar worden gezet, maar een kind kan het ontwerp ook zelf naar eigen smaak en wens aanpassen. Of kinderen kunnen met de onderdelen een geheel eigen speelgoedgeweer ontwerpen en maken.

De Knex blasters zijn bij diverse bekende speelgoedwinkels te koop. Kijk hier onder voor de Knex aanbiedingen om een Knex K-Force blaster of ander Knex speelgoed tegen de laagste prijs te kopen.
K'nex Blaster

De Knex blaster geweren zijn in verschillende modellen te koop. Populair zijn de Knex K-10x, de Knex K-20x en de Kforce Mega Boom building sets. De Knex Kforce Mega Boom blaster is eerder uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar.

Deze baster-set bestaat uit 360 onderdelen waaronder twee revolverkamers, drie pijltjeshouders, twee voorlaatringen en twee handgrepen. Er worden bouwtekeningen voor 6 verschillende blasters meegeleverd, maar kinderen kunnen met deze set ook hun eigen blaster ontwerpen. Mogelijkheden en onderdelen genoeg!

K'nex Bow Blaster 

Naast de speelgoedgeweren heeft Knex ook diverse Bow Blasters. Zo'n Knex Bow Blaster heeft niet de vorm van een geweer maar van een kruisboog. Topmodel hier is de Knex Kforce Dual Cross Blaster met 371 onderdelen waaruit 5 blasters kunnen worden samengesteld (of zelf worden ontworpen) met één of twee revolverkamers waar vanuit de foam pijltjes kunnen worden afgeschoten.
Zie ook:


Onderwerp:
Knex maakt blasters die je zelf in elkaar kunt zetten. Een blaster is een speelgoedpistool of speelgoedgeweer.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.