De leukste speelgoed watersproeiers


Watersproeiers zijn superleuk speelgoed voor in de tuin in de zomer. Kinderen vinden het heerlijk om onder de tuinsproeier door te rennen, maar met deze speelgoed watersproeiers is het nog veel leuker.

Een speelgoed watersproeier is te vergelijken met een tuinsproeier. Je sluit de sproeier aan op de tuinslang en door de kracht van het water sproeit het water in het rond. Doordat een speelgoed watersproeier er speciaal voor ontworpen is slingert deze het water nog op een leukere manier rond. Bovendien heeft een speelgoed watersproeier een leuker design.

Kijk in het overzicht met alle speelgoed watersproeiers wat er allemaal op dit gebied te koop is en wat deze speelgoed watersproeiers kosten.

Hieronder vind je enkele van deze speelgoed sproeiers. Kijk in het bovenstaand overzicht voor meer gedetailleerde informatie en de prijzen.

BS Octopus Waterfeest

Deze octopus maakt er inderdaad een nat feestje van. De tentakels van de octopus zorgen er voor dat het water alle kanten op geslingerd wordt. Bovendien ziet deze watersproeier er grappig en leuk uit. Dikke pret!


Playfun Splash Sprinkler

De Playfun Splash Sprinkler heeft geen grappige vormgeving, maar hij zorgt wel voor waterpret dankzij de diverse stralen.


Little Tikes Dual Splash Twister 

Ook Little Tikes maakt een leuke watersproeier. Een prijsniveautje hoger dan de bovenstaande twee, maar dit is dan ook wel een heel leuke en vernieuwende speelgoedsproeier.


Deze speelgoed watersproeier werkt via een activeringsknop en een stuurtje waarmee je de richting van de waterstraal kunt aanpassen. De Dual Splash Twister kan door één of twee kinderen tegelijk gebruikt worden. Haal een waterpark-attractie in huis met deze speelgoed watersproeier.

Intex Rups Sprayer

Deze speelgoed sprinkler van Intex doet aan de bovenstaand octopus denken, maar dit maar is de speelgoed watersproeier als rups vormgegeven. Deze Intex watersproeier zie je ook op de foto helemaal bovenaan.


Bloem tuinsproeier

In het bovenstaande overzicht vind je diverse watersproeier in de vorm van een bloem. Deze passen natuurlijk extra goed in je tuin.


Wham-O Splash Mat

Heel leuk is deze combinatie van een speelmat en een watersproeier. Deze speelmat beschikt over vier walvisvormige sproeiers. Zo krijg je een kleine waterspeeltuin in je eigen tuin of terras. Kinderen zijn er dol op!


De Wham-O Splash Mat wordt geleverd met speelgoedvissen die in de mat zwemmen. Opblazen, tuinslang aansluiten en spelen maar!

Trampoline waterfontein

Heb je al een trampoline in de tuin staan? Dan kun je er heel eenvoudig een waterfontein mee maken met behulp van de OEM water fontein. Dit is een goedkoop aan te schaffen uitbreiding van 12 meter die je aan de bovenkant van het veiligheidsnet bevestigd. Tuinslang er op aansluiten en de trampoline verandert in een waterspeeltuin!


Ook deze trampoline waterfontein is terug te vinden in het bovenaan genoemde overzicht met leuke speelgoed watersproeiers.

En zo zijn er nog veel meer leuke speelgoed watersproeiers voor in de tuin. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle speelgoed watersproeiers voor alle informatie en prijzen.


Zie ook: Meer artikelen over het leukste waterspeelgoed.


Onderwerpen:
Speelgoed watersproeier, intex, watermat, tuinsproeier, speelgoed waterfontein, trampoline, speelgoed watersproeiers.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.