Speelgoedkraan? Het leukste hijskraan speelgoed

Aanbiedingen van speelgoed hijskranen en ander leuk hijskraan speelgoed en kraanwagen speelgoed.

Speelgoedkraan: Speelgoed hijskraan

Dit keer kijken we hier naar de leukste speelgoed hijskranen die er te koop zijn. Het betreft hoge (en minder hoge) speelgoedkranen en kraanwagens. Kijk hier voor het leukste hijskraan speelgoed.


Alle speelgoedkraan aanbiedingen

Hieronder vind je leuke speelgoed hijskranen. Alle onderstaande speelgoed hijskranen zijn te vinden in het overzicht met aanbiedingen alle speelgoedkranen. Daar vind je tevens de actuele prijzen.

Ook vind je er nog veel meer speelgoed hijskranen, speelgoed kraanwagens en andere speelgoed kranen.

Hieronder wat aanraders.
Dickie Construction Series Mega Kraan

Op zoek naar een echt hoge speelgoed hijskraan? De Dickie Construcion Series Mega Kraan is een leuke speelgoed hijskraan gemaakt van kunststof en metaal die je met een afstandsbediening kunt besturen. Deze speelgoedkraan is er in versies van 100 cm en 120 cm (foto). Vooral de laatste speelgoed hijskraan verdient de naam Mega Kraan.

Dickie speelgoed hijskraan groot

Dickie speelgoed hijskraan groot


Je kan deze speelgoed hijskraan 350 graden ronddraaien, accessoires met de haak ophalen (een legplank en een kuip worden meegeleverd) en naar de juiste plek brengen.

Een leuke speelgoed kraan met een lage prijs rond de 20 euro (kijk in het overzicht). Het kunststof van deze speelgoed kraan is wel wat kwetsbaarder dan die van een metalen speelgoedkraan.Bruder Scania Liebherr kraanwagen

Bruder staat bekend om zijn mooie modelauto's en schaalmodellen. Deze Scania Liebherr kraanwagen is zo'n mooi Bruder schaalmodel. Deze schaalmodel kraanwagen is een imposante speelgoedauto met een telescopische arm die uitgeschoven kan worden tot een hoogte van wel 1,3 meter.

Bruder schaalmodel kraanwagen

Bruder schaalmodel kraanwagen


Zoals we van Bruder gewend zijn is dit een heel degelijke speelgoed kraanwagen die tegen een stootje kan. Hij staat heel stabiel dankzij een tegengewicht en kan ook met zand worden gevuld. Kinderen zijn uren zoet met takelen en draaien.Siku Liebherr verrijdbare kraan

Nog een schaalmodel van een Liebherr kraan. Ook Siku heeft een mooie speelgoedkraan in het assortiment. Deze Siku kraan is een speelgoed hijskraan die verrijdbaar is. 

Dit speelgoed voor kinderen van 5 tot 14 jaar is een topper onder hijskranen met zeven assen op rubberbanden en een cabine die 360 graden kan draaien. De kraanarm kun je telescopisch verlengen.


Siku speelgoed hijskraan
Siku speelgoed hijskraan


De kwaliteit van deze Siku speelgoed hijskraan is erg hoog. Ondanks de vele te bewegen onderdelen is deze speelgoedkraan niet kwetsbaar. Bovendien is deze kraanwagen helemaal op schaal gemaakt. Kijk in het overzicht met speelgoed kranen voor de actuele winkelprijs.
Hape houten speelkraan

Liever houten speelgoed? Deze speelgoed hijskraan van Hape is helemaal van hout gemaakt. Dat geldt niet alleen voor de speelgoedkraan zelf, maar ook voor de accessoires zoals de pionnen, veiligheidshek en verkeersbord.


Hape speelgoedkraan hout


Deze houten speelgoedkraan is stevig en stabiel. De cabine kan open en dicht, de de hijskraan kan draaien en kantelen, en natuurlijk kun je hijsen. Ook deze houten kraan is hierboven in het overzicht te vinden.
Vigatoys houten hijskraan

Ook Vigatoys heeft een leuke houten speelgoed hijskraan in de collectie. Deze specialist in houten speelgoed staat bekend om zijn verantwoorde houten speelgoed van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste normen qua veiligheid en milieuvriendelijkheid. 

Vigatoys speelgoed hijskraan hout
Vigatoys speelgoed hijskraan hout


Deze 39 centimeter hoge speelgoed hijskraan van massief berkenhout is voorzien van een in hoogte verstelbare machinistenkooi en een te takelen hijs pallet.

Kijk in het overzicht voor alle specificaties en prijzen van deze speelgoed hijskranen en voor nog veel meer leuke speelgoedkranen.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Bruder speelgoedhijskraanOnderwerpen:
Zoek je een leuke speelgoed kraan? Hier boven vind je alle goede speelgoedkranen. Een paar leuke speelgoed kranen lichten we er uit. Staat jou beste speelgoed hijskraan daar tussen? Bij alle speelgoed kranen vast wel. Je vindt daar al het hijskranen speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.