Opvouwbare bolderkarren


De oud vertrouwde houten bolderwagen heeft gezelschap gekregen van een hip en praktisch jong neefje, de opvouwbare bolderkar. En die opvouwbare bolderkarren hebben de houten bolderwagen qua populariteit verdrongen. Waarom zou je kiezen voor een opvouwbare bolderkar?


De houten bolderwagen is een sfeervol transportmiddel van hout met dikke luchtbanden. Robuust en sterk. Een werkpaard met een sympathieke uitstraling. Maar de houten bolderkar is ook zwaar, niet zo handelbaar en vooral heel moeilijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. De bolderwagen neem je niet zo makkelijk mee op vakantie of bij een dagje uit.

Opvouwbare bolderkar: Heel praktisch

Dat is heel anders bij de moderne opvouwbare bolderkar. Deze inklapbare bolderwagen is licht en zeer makkelijk mee te nemen omdat je hem tot een klein pakket kunt opvouwen. Hele praktisch dus.

Dat maakt de opvouwbare bolderkar heel praktisch voor het meenemen van boodschappen, speelgoed, strandspullen en wat al niet meer. Je kinderen zet je echter minder makkelijk in een opvouwbare bolderkar dan in een houten bolderwagen, opvouwbare bolderkarren zijn namelijk een stuk minder stevig en stabiel.

Kijk in het overzicht van alle bolderkarren voor al deze bolderkarren (opvouwbaar en van hout). Je vindt daar ook alle prijzen, specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers van de bolderwagens.


Opvouwbare bolderkar luchtbanden Campart
Opvouwbare bolderkar luchtbanden Campart

Niet altijd geschikt voor het transport van kinderen

Wil je een bolderkar gebruiken voor het vervoeren van boodschappen of andere bagage? Dan is een opvouwbare bolderkar heel praktisch. Wil je met je bolderwagen meerdere kinderen vervoeren? Kies dan voor een "ouderwetse" houten bolderkar.

De meeste opvouwbare bolderkarren zijn namelijk niet geschikt voor het vervoeren van kinderen. Maar er zijn uitzonderingen. In het bovenstaande overzicht met bolderkarren kun je selecteren dat je alleen de opvouwbare bolderwagens wil zien die meer dan 70 kilo kunnen dragen. Daar vind je enkele opvouwbare bolderkarren die ook voor het transport van kinderen geschikt zijn.

Rhino opvouwbare bolderkar kinderen

Rhino opvouwbare bolderkar kinderen (max. 110 kg)


Bolderkar opvouwbaar met luchtbanden

Je kunt in dat overzicht ook kiezen tussen bolderwagens met massieve banden en bolderkarren met luchtbanden. Ongeveer een derde van de opvouwbare bolderkarren beschikt over luchtbanden. 

Luchtbanden zorgen er voor dat de bolderkar comfortabeler rijdt. Vervoer je huisdieren of kinderen in de bolderkar? Dan zijn luchtbanden sterk aan te raden. Maar een zwaarbeladen bolderkar rijdt ook veel soepeler met luchtbanden, ook op slechte wegen en op het strand. Een goede bolderkar opvouwbaar met luchtbanden is dus een aanrader. Luchtbanden hebben wel als nadeel dat ze lek kunnen gaan.

Een opvouwbare bolderkar is een aanrader voor het vervoeren van bagage, boodschappen en eventueel huisdieren of kinderen. Je neemt een opvouwbare bolderkar makkelijk mee en je hoeft niet te sjouwen als je een dagje uit gaat, bijvoorbeeld naar het strand. 

Er is een ruime keuze uit opvouwbare bolderkarren. Het aanbod is veel groter dan het aanbod aan houten bolderwagens. Goede opvouwbare bolderkarren worden onder andere gemaakt door Campart, Camp Active, Macsports, Tectake, Practo, Rhino en Eurotrail.

In het overzicht met alle bolderkarren hier boven vind je ze allemaal!Foto bovenaan: Practo bolderkar massieve banden


Samenvatting:
Naast de traditionele houten bolderkar heb je ook opvouwbare bolderkarren die je makkelijk mee kunt nemen, bijvoorbeeld in de auto. De opvouwbare bolderkar heeft de houten bolderkar in populariteit ver overtroffen. Je kunt kiezen tussen een bolderkar opvouwbaar luchtbanden en bolderkar opvouwbaar massieve banden. Een opvouwbare bolderkar met luchtbanden rijdt comfortabeler. Bovenaan vind je aanbiedingen van alle bolderagens. Daar kun je een opvouwbare bolderkar of andere bolderwagen ook goedkoop online kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.