Opvouwbare bolderkarren


De oud vertrouwde houten bolderwagen heeft gezelschap gekregen van een hip en praktisch jong neefje, de opvouwbare bolderkar. En die opvouwbare bolderkarren hebben de houten bolderwagen al behoorlijk qua populariteit verdrongen. Waarom zou je kiezen voor een opvouwbare bolderwagen?


De houten bolderwagen is een sfeervol transportmiddel van hout met dikke luchtbanden. Robuust en sterk. Een werkpaard met een sympathieke uitstraling. Maar de houten bolderkar is ook zwaar, niet zo handelbaar en vooral heel moeilijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. De bolderwagen neem je niet zo makkelijk mee op vakantie of bij een dagje uit.

Opvouwbare bolderkar: Heel praktisch

Dat is heel anders bij de moderne opvouwbare bolderkar. Deze is licht en zeer makkelijk mee te nemen omdat je hem tot een klein pakket kunt opvouwen. Hele praktisch dus.

Dat maakt de opvouwbare bolderkar heel praktisch voor het meenemen van boodschappen, speelgoed, strandspullen en wat al niet meer. Je kinderen zet je echter minder makkelijk in een opvouwbare bolderkar dan in een houten bolderwagen, opvouwbare bolderkarren zijn namelijk een stuk minder stevig en stabiel.

Maar niet geschikt voor het transport van kinderen

Wil je een bolderkar gebruiken voor het vervoeren van boodschappen of andere bagage? Dan is een opvouwbare bolderkar heel praktisch. Wil je ook je kinderen er mee kunnen vervoeren? Kies dan voor een "ouderwetse" houten bolderkar.

Kijk in het overzicht van alle bolderkarren voor al deze bolderkarren (opvouwbaar en van hout). Je vindt daar ook alle prijzen, specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers van de bolderkarren.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.