Lasergamen met Nerf Laser Ops


Om te lasergamen hoef je niet meer dure minuten te huren in een lasergame-hal. Je kan nu overal met je vrienden lasergamen met de Nerf Laser Ops. Dit zijn echter laserguns die via Bluetooth in contact staan met een app op je smartphone.


Zelf lasergamen met Nerf is veel goedkoper dan een lasergame spelen in een hal. Voor 42 euro heb je al twee laserguns waarmee je onbeperkt samen kunt gamen. Speel één tegen één, of met een groepje vrienden in teams of individueel tegen elkaar.

Zie ook: Aanbiedingen van Nerf, je vindt daar zowel de blasters als deze laserguns.


Alle voor een spannende lasergame is aanwezig op een Nerf Laser Ops. Je schiet met infrarood licht en met licht en geluid worden treffers geregistreerd. Op de achterkant van de laserblaster wordt je gezondheidsstatus en de munitiecapaciteit weergegeven. De munitie is onbeperkt, maar via de snellaadknop moet je wel af en toe herladen, dat maakt het alleen maar spannender!Met de gratis app kun je nog meer mogelijkheden aan het lasergame toevoegen. Je kunt je smartphone op de lasergun bevestigen of je bovenarm dragen. Voor dat laatste wordt een armband meegeleverd. De app geeft realtime game-informatie, houdt scores bij, je kunt power-ups verdienen en (het leukste) je kunt GPS gebruiken om je tegenstanders op te sporen.
Kijk voor de verschillende Nerf Laser Ops, hun prijzen en hun mogelijkheden, bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Nerf.


Onderwerpen:
Nerf laserguns, lasergame speelgoed, Nerf Laser Ops, lasergamen, Nerf lasergun, Nerf laserblaster.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.