Leuke speelkleden (speelkleed, speelmat)

Zoek je een leuk speelkleed voor een peuter, kleuter of ander klein kind? Hier aanbiedingen van goede speelkleden die niet alleen comfortabel maar ook leuk speelgoed zijn.

Leuk speelkleed, speelmat, danskleed, verkeerskleed, puzzelkleed

Voor de allerkleinsten zijn er leuke speelkleden te koop. Wij kijken hier naar de leukste van deze speelkleden in verschillende soorten. Bijvoorbeeld interactieve kleden, puzzelmatten, dansmatten en voor baby's uitdagende boxkleden. Kijk hier voor je leuke speelkleed voor een kind.


Kijk voor alle leuke speelkleden, hun mogelijkheden en hun prijzen in het overzicht alle speelkleden.


In dit speelkleed aanbieding overzicht vind je een enorm aanbod aan leuke speelkleden tegen lage prijzen. Je kunt bij de aanbiedingen gericht zoeken naar jouw beste speelkleed door alle wensen aan te vinken. 

Hieronder vind je een paar voorbeelden van leuke speelkleden voor baby, peuter en kleuter. Goede speelkleden en speelmatten die niet alleen aangenaam zijn voor een kind op de koude vloer, maar die voor het kind ook leuk zijn om op te spelen.

Interactieve speelmat Bumba

Heel uitdagend en leuk voor peuters is deze interactieve Bumba speelmat. Dit speelkleed komt tot leven als een kindje er overheen loopt, kruipt of danst. De Bumba speelmat maakt geluid en speelt muziek af.

Interactief speelkleed Bumba

Interactief speelkleed Bumba


Educatief is dit speelkleed ook want het leert peuters over kleuren, vormen en cijfers. Kijk voor de actuele winkelprijs in het bovenstaande overzicht.

Puzzel speelkleed

Een mix van een legpuzzel voor kleine kinderen en een speelmat is de puzzelmat. Een puzzelmat heb je voor een kind van verschillende leeftijden en in verschillen vormen. Kijk maar bij de puzzelmat aanbiedingen. Daar vind je meer dan 100 van deze puzzelmatten voor peuter en kleuter!

Als voorbeeld hebben we hier een puzzelspeelkleed van Monzana. Dit speelkleed van Monzana bestaat uit 86-delen waaronder 36 tegels. Deze speelmat is gericht op peuters met tegels met letters en cijfers die op alle mogelijke manieren kunnen worden gecombineerd (zie foto). 

De puzzel speelmat is te gebruiken als tapijt, speelvlak, zitkussen enz, en is ook stapelbaar.


Puzzel speelkleed

Puzzel speelkleed Monzana


De Monzana speelmatten van baby en peuter zijn gemaakt van EVA foam dat niet alleen kindveilig is en makkelijk schoon te maken is, maar ook soepel, zacht en warm aanvoelt. 

Kijk in het overzicht voor alle informatie en voor heel veel andere puzzel speelkleden.

Vtech baby speelkleed Dierenvriendjes

Voor de allerkleinsten is deze zachte interactieve speelmat van Vtech al geschikt. Wat handig is, is dat deze qua mogelijkheden mee kan groeien met je kindje. 

Het speelkleed is leuk voor baby's, maar door het wisselen van de accessoires ook nog leuk voor kinderen van een jaar of drie.

Voor de baby is er de boog met spiegeltjes en dieren. Daarna kan hij of zij zittend of liggend op de buik spelen met het activiteitenpaneel. 

Vtech interactief baby speelkleed

Vtech interactief baby speelkleed


Al spelend maken de kindjes kennis met muziek, dierengeluiden, vormen en kleuren. Zo kunnen ze leren, spelen en ontdekken. De speelmat kent 6 gezongen liedjes en 20 andere melodietjes. De vier speeltjes kunnen ook aan een kinderwagen worden bevestigd.

Meer van dit soort veelzijdige speelkleden zijn in het bovenstaand overzicht met alle leuke speelkleden te vinden.

Verkeerskleed

Weer een heel ander soort speelkleden zijn de verkeerskleden. Een verkeerskleed toont een plattegrond vol straten waarop kinderen heerlijk met hun autootjes kunnen spelen. Hieronder zie je een verkeerskleed van House of Kids.

Verkeerskleed House of Kids

Verkeerskleed House of Kids


Daarnaast zijn verkeerskleden ook heel geschikt als decoratief vloerkleed voor op een kinderkamer. Kinderen spelen graag op zo'n zacht comfortabel kleed dat ook nog een lekker warm is op een koude vloer. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met de leukste speelkleden met zo'n wegenplan.

Kijk hier voor de leukste verkeerskleden

Dansmatten

Veel kinderen houden van dansen en van muziek. Dat verklaart de populariteit van de dansmat. Met dit speelkleed kun je dansen door lichtjes te volgen of zelf muziek maken door te dansen.

Dansmat Vtech, muziek speelkleed

Dansmat Vtech, muziek speelkleed


Kinderen zijn er dol op, en het bevorderd de lichaamsbeweging. Dat is in deze tijd van smartphone, tablet, laptop en televisie ook niet verkeerd.

Ook van deze leukste muzikale speelkleden hebben we een overzicht gemaakt. Kijk hier onder voor de leukste dansmatten.Foto bovenaan: Vtech baby speelmat

Samenvatting:
Een speelkleed heb je in vele vormen. Hier kijken we naar de leukste en beste speelkleden voor baby, peuter en kleuter. Kijk hier voor een leuke dansmat, verkeerskleed, interactieve speelmat, puzzelmat of baby speelkleed. In het overzicht met alle speelkleden vind je meer dan 100 van deze speelmatten, puzzelmatten, verkeerskleden, dansmatten en andere speelkleden.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.