De leukste speelkleden


Voor de allerkleinsten zijn er leuke speelkleden te koop. Wij kijken hier naar de leukste van deze speelkleden in verschillende soorten. Bijvoorbeeld interactieve kleden, puzzelmatten, dansmatten en voor baby's uitdagende boxkleden.


Kijk voor alle leuke speelkleden, hun mogelijkheden en hun prijzen in het overzicht alle speelkleden.

Interactieve Bumba speelmat

Heel uitdagend en leuk voor peuters is deze interactieve Bumba speelmat. Dit speelkleed komt tot leven als een kindje er overheen loopt, kruipt of danst. De speelmat maakt geluid en speelt muziek af.Educatief is dit speelkleed ook want het leert peuters over kleuren, vormen en cijfers. Kijk voor de actuele winkelprijs in het bovenstaande overzicht.

Monzana 86 delige puzzelmat

Dit speelkleed van Monzana bestaat uit 86-delen waaronder 36 tegels. Deze speelmat is gericht op peuters met tegels met letters en cijfers die op alle mogelijke manieren kunnen worden gecombineerd (zie foto). De speelmat is te gebruiken als tapijt, speelvlak, zitkussen enz, en is ook stapelbaar.


De Monzana speelmatten van baby en peuter zijn gemaakt van EVA foam dat niet alleen kindveilig is en makkelijk schoon te maken is, maar ook soepel, zacht en warm aanvoelt. Kijk in het overzicht voor alle informatie.

Vtech baby speelkleed Dierenvriendjes

Voor de allerkleinsten is deze zachte interactieve speelmat van Vtech al geschikt. Wat handig is, is dat deze qua mogelijkheden mee kan groeien met je kindje. Het speelkleed is leuk voor baby's, maar door het wisselen van de accessoires ook nog leuk voor kinderen van een jaar of drie.Voor de baby is er de boog met spiegeltjes en dieren. Daarna kan hij of zij zittend of liggend op de buik spelen met het activiteitenpaneel. Al spelend maken de kindjes kennis met muziek, dierengeluiden, vormen en kleuren. Zo kunnen ze leren, spelen en ontdekken. De speelmat kent 6 gezongen liedjes en 20 andere melodietjes. De vier speeltjes kunnen ook aan een kinderwagen worden bevestigd.

Meer van dit soort veelzijdige speelkleden zijn in het bovenstaand overzicht te vinden.

Verkeerskleden

Weer een heel ander soort speelkleden zijn de verkeerskleden. Een verkeerskleed toont een plattegrond vol straten waarop kinderen heerlijk met hun autootjes kunnen spelen. Hieronder zie je een verkeerskleed van House of Kids.Daarnaast zijn verkeerskleden ook heel geschikt als decoratief vloerkleed voor op een kinderkamer. Kinderen spelen graag op zo'n zacht comfortabel kleed.
Kijk hier voor de leukste verkeerskleden

Dansmatten

Veel kinderen houden van dansen en van muziek. Dat verklaart de populariteit van de dansmat. Met dit speelkleed kun je dansen door lichtjes te volgen of zelf muziek maken door te dansen.Kinderen zijn er dol op, en het bevorderd de lichaamsbeweging. Dat is in deze tijd van smartphone, tablet, laptop en televisie ook niet verkeerd.
Kijk hier voor de leukste dansmatten


Foto bovenaan: Vtech

Onderwerpen:
Speelkleed, verkeerskleden, speelkleden, dansmatten, kinderkleden, puzzelmat.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.