Lego Creator Expert. De mooiste Lego pakketten!


Lego Creator Expert is een unieke serie speelgoed binnen de Lego Creator reeks. De Lego Creator Expert serie bestaat uit gedetailleerde modellen met heel veel detail. In deze serie zien we onder andere heel mooie modulaire gebouwen, complexe kermisattracties, bekende monumenten en voertuigen heel veel details. Maak hier kennis met Lego Creator Expert.

Aanbiedingen van Lego Creator Expert

Hieronder vind je wat voorbeelden van mooie bouwwerken uit de Lego Creator Expert serie. Natuurlijk kunnen wij maar een klein deel van de serie tonen. 

Kijk bij de aanbiedingen van Lego Creator Expert voor alle in Nederland verkrijgbare modellen en hun prijs.

Lego Creator Expert gebouwen

Uniek in deze Lego serie zijn de modulaire gebouwen. Met deze pakketten kun je een mooie stad bouwen. Maar niet zo maar een Lego stad, de gebouwen zijn gedetailleerd en ieder model wordt gekenmerkt door een kleurrijke gevel met leuke decoratieve elementen. Ieder jaar brengt Lego een nieuw gebouw in het thema Modulaire Gebouwen uit. Verzamelaars kijken hier naar uit!Kijk voor een overzicht van al deze mooie Lego gebouwen en alle prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen.

Lego Creator Expert monumenten

Een ander soort gebouwen binnen deze serie zijn de monumenten. Dit is een kleine exclusieve serie met monumenten al de Tower Bridge en Big Ben in Londen en de Taj Mahal in India. Deze nu nog kleine serie zal in de toekomst worden uitgebreid.


Lego Creator Expert kermis

De Creator Expert serie is behoorlijk uitgebreid en divers. De kermis reeks uit deze serie verschilt flink van de monumenten en gebouwen, maar ook dit zijn heel gedetailleerde Lego bouwpakketten. Topper in de serie is de achtbaan, maar ook het reuzenrad en de draaimolen zijn unieke pakketten binnen dit thema.Sommige van deze kermisattracties zijn te voorzien van een Lego Power Functions motor. 

Lego Expert Creator auto's

Heel bijzonder in de Lego Expert Creator serie zijn de prachtige klassieke auto's. Het zijn bijna schaalmodellen zo gedetailleerd, maar wel helemaal gemaakt van Lego bouwsteentjes. De opvallende kenmerken en de unieke stijl van het origineel zijn terug te vinden in deze prachtige Lego auto's.De Aston Martin van James Bond, het Volkswagen kampeerbusje, de Mini Cooper, de Volkwagen Kever, de klassieke Londense stadsbus, de Ferrari F40 supersportwagen, de Lego Creator Ford Mustang ze maken allemaal deel uit van deze bijzondere Lego serie.

Kijk voor alle Lego Creator Expert pakketten bij de bovenstaande aanbiedingen.

Zie ook: 
Lego Creator Expert is een bijzondere serie Lego. Je kunt Lego Creator Expert zien als de top van het Lego speelgoed. Met bijvoorbeeld Lego auto's met heel veel detail en bestaande uit heel veel Lego onderdelen. Naast de Lego auto's, o.a. van een Ford Mustang, een James Bond Aston Martin, een Porsche 911, een Fiat 500, een Mini Cooper en een Londense dubbeldekker bus bestaat de Lego Creator Expert serie ook uit veel pakketten van Lego Creator Expert gebouwen (waaronder ook modulaire gebouwen) en zelfs bloemen, planten en bomen. Kijk bovenaan voor alle Lego Creator Expert aanbiedingen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.