De leukste drones onder de 100 euro (met camera)


Drones heb je in diverse prijsklassen, maar tegenwoordig heb je zelfs onder de 100 euro al een drone met veel mogelijkheden. Hier kijken we naar de leukste drones onder de 100 euro.

Al deze drones zijn met al hun specificaties en met hun actuele winkelprijs terug te vinden in het overzicht met alle drones onder de 100 euro. Daar vind je nog meer goede drones in deze prijsklasse.

Eachine E58 WiFi FOV Drone

Ruim onder de 80 euro (kijk in het overzicht voor de actuele prijs) heb je deze drone met camera. Deze kan bestuurd worden via een meegeleverde zender maar ook via een (gratis) app op je smartphone.


Nadelen zijn de wat geringe batterij-capaciteit en de windgevoeligheid, maar van een drone in deze prijsklasse kun je natuurlijk niet de kwaliteit vergelijken met een camera-drone die vele honderden euro's kost.

Het bereik van deze drone is 80 a 100 meter en je kunt op je telefoon naar live beelden vanaf de drone kijken. Geen professionele drone, wel leuk speelgoed.

Denver DCH-340 drone

Zoek je een drone met meer uithoudingsvermogen? Kijk dan eens naar deze Denver drone die meer dan 20 minuten in de lucht kan blijven. Hij is bovendien iets goedkoper dan bovenstaande Eachine maar heeft weer als nadeel dat het bereik met 30 meter wat minder is. Hierdoor moet je de drone wel in de buurt houden.


De filmbeelden kijk je bij de Denver DCH-340 drone niet live, maar deze worden opgeslagen op een optionele MicroSD kaart. De bediening gaat makkelijk met de bijbehorende afstandsbediening en je kunt tussen 2 snelheden wisselen.

GoClever Transformer drone

De  GoClever  Transformer drone mag er dan niet zo imposant uitzien, maar met zijn HD camera, 24 minuten accu-capaciteit, 100 meter actie-radius, live view en vliegsnelheid van 30 kilometer per uur is deze goedkope drone (kijk in het overzicht voor de actuele prijs) een geweldenaar in de prijsklasse onder de 100 euro.Dankzij de gyroscoop met 6 assen is deze drone zelfs bij windvlagen behoorlijk stabiel en de GoClever Transformer kent 3 besturingsstanden variërend van makkelijk voor beginners tot zeer snel en wendbaar voor ervaren drone-piloten.

DJI Tello

Ook het erkende dronemerk DJI biedt een drone met een winkelprijs onder de 100 euro aan. De DJI Tello heeft een camera aan boord, een live view (je kan de beelden live op je smartphone zien) en een prima bereik van 100 meter. Op accu-duur verliest deze kleinste drone van DJI het echter van de bovenstaande GoGlever.


Dat wint de DJI Tello weer terug met zijn mogelijkheden tot het uitvoeren van stunts, compatibiliteit met een VR headset, zijn supersnelle cinematische shots met EZ en de mogelijkheden om de drone zelf te programmeren.

Syma X5uw-D drone

Een andere topper met live-view is de Syma X5uw-D. Deze drone onderscheidt zich met zijn draaibare camera. Uniek in de  prijsklasse onder de 100 euro. Het bereik is 100 meter en de accuduur 15 minuten. Of 30 minuten verdeeld over twee vluchten, want binnen deze prijsklasse krijg je de versie met een extra (tweede) accu.De foto's en video's die deze voordelige drone maakt zijn scherp en door de te richten camera heb je meer invloed op het resultaat dan bij andere camera-drones in dezelfde prijsklasse.

Kortom, ook onder de 100 euro zijn er prima drones te koop. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht van drones binnen deze prijsklasse voor alle informatie en actuele laagste winkelprijzen van deze drones en andere goedkope maar goede drones.

Zie ook: Meer tips drones

Onderwerpen:
Goedkope drones, speelgoed drone, voordelige drones kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.