Leukste goedkope drones (met camera)


Drones heb je in diverse prijsklassen, maar tegenwoordig heb je zelfs onder de 50 euro al een drone met veel mogelijkheden. Hier kijken we naar de leukste goedkope drones.

Al deze drones zijn met al hun specificaties en met hun actuele winkelprijs terug te vinden in het overzicht met alle camera drones onder de 100 euro. Daar vind je nog meer goede drones in deze prijsklasse.

De meeste van deze drones koop je zelfs al onder de 50 euro. Een leuke drone kan best goedkoop zijn.

Eachine E58 WiFi FOV Drone

Ruim onder de 50 euro (kijk in het overzicht voor de actuele prijs) heb je deze drone met camera. Deze kan bestuurd worden via een meegeleverde zender maar ook via een (gratis) app op je smartphone.


Goedkope camera drone Eachine


Nadelen zijn de wat geringe batterij-capaciteit en de windgevoeligheid, maar van een drone in deze prijsklasse kun je natuurlijk niet de kwaliteit vergelijken met een camera-drone die vele honderden euro's kost.

Het bereik van deze drone is 80 a 100 meter en je kunt op je telefoon naar live beelden vanaf de drone kijken. Geen professionele drone, wel leuk speelgoed.

Kijk in het bovenstaande overzicht met goedkope drones voor alle specificaties en de actuele lage prijs.

Denver DCH-340 drone

Zoek je een goedkope drone met meer uithoudingsvermogen? Kijk dan eens naar deze Denver drone die meer dan 20 minuten in de lucht kan blijven. Evenals de bovenstaande Eachine koop je deze camera-drone al onder de 50 euro, maar deze goedkope drone heeft als nadeel dat het bereik met 30 meter wat minder is. Hierdoor moet je de drone wel in de buurt houden.Goedkope drone Denver


De filmbeelden kijk je bij de Denver DCH-340 drone niet live, maar deze worden opgeslagen op een optionele MicroSD kaart. De bediening gaat makkelijk met de bijbehorende afstandsbediening en je kunt tussen 2 snelheden wisselen.

Alle specificaties en de meest recente laagste prijs zijn te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen van goedkope drones.

DJI Tello

Ook het erkende dronemerk DJI biedt een camera-drone met een winkelprijs onder de 100 euro aan. De DJI Tello heeft een camera aan boord, een live view (je kan de beelden live op je smartphone zien) en een prima bereik van 100 meter. Op accu-duur verliest deze kleinste drone van DJI het echter van de bovenstaande GoGlever.


Dat wint de DJI Tello weer terug met zijn mogelijkheden tot het uitvoeren van stunts, compatibiliteit met een VR headset, zijn supersnelle cinematische shots met EZ en de mogelijkheden om de drone zelf te programmeren.

Deze DJI drone met camera is wel wat duurder dan de bovenstaande goedkope drones (maar nog wel onder de 100 euro). Kijk bij de bovengenoemde goedkope drones voor deze goede goedkope drone van DJI.
  

Syma X5uw-D drone

Een andere topper met live-view is de Syma X5uw-D. Deze goedkope drone onderscheidt zich met zijn draaibare camera. Uniek in de  prijsklasse onder de 100 euro. Voor deze drone betaal je zo'n 60 euro.

Het bereik is 100 meter en de accuduur 15 minuten. Of 30 minuten verdeeld over twee vluchten, want binnen deze prijsklasse krijg zelfs de versie met een extra (tweede) accu.
De foto's en video's die deze voordelige drone maakt zijn scherp en door de te richten camera heb je meer invloed op het resultaat dan bij andere camera-drones in dezelfde prijsklasse.

Kortom, ook onder de 100 euro, en zelfs onder de 50 euro, zijn er prima drones te koop. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht van goedkope drones voor alle informatie en actuele laagste winkelprijzen van deze drones en andere goedkope maar goede drones.

Zie ook: Meer tips drones


Samenvatting:
Goede goedkope drones met camera koop je al onder de 100 euro. Er zijn zelfs leuke goedkope speelgoed drones onder de 50 euro te koop. Hierboven vind je een paar van deze voordelige drones beschreven, in het overzicht met goedkope camera drones vind je er nog veel meer.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.