Beste kinderfiets. Merken beste kinderfietsen


Kinderfietsen kom je volop tegen bij speelgoedwinkels, fietsenwinkels en webshops? Maar wat zijn goede kinderfietsen? Er zijn diverse goede merken, gespecialiseerd in goede kinderfietsen. Kijk hier voor merken voor de beste fietsen voor jongens en meisjes tegen een aantrekkelijke prijs.

Als je voor jouw zoon of dochter de beste kinderfiets zoekt moet je vooral eens kijken bij de aanbiedingen van onderstaande fietsmerken. Dit zijn de toppers in kinderfietsen.

Volare fietsen

Kinderfietsen uit Volendam. Volare is een merknaam van het Volendamse E&L Cycles dat onder meerdere namen heel goede kinderfietsen maakt.Volare fietsen zijn er voor meisjes en jongens. Deze kinderfietsen beginnen bij fietsjes voor de allerkleinsten en eindigen  bij kinderfietsen voor groep achters. Daarna gaan kinderen naar de middelbare school en stellen ze andere eisen aan hun schoolfiets. De rol van Volare is dan uitgespeeld/

Voor peuters, kleuters en lage school kinderen heeft Volare echter veilige betrouwbare fietsen. Kinderfietsen met een design dat kinderen aanspreekt. Stoere fietsen, maar ook kinderfietsen als  een Minions fiets of een Disney fiets. Het is maar waar je voor kies.
Aanbiedingen Volare fietsen

Alpina fietsen

Een andere goede fabrikant van kinderfietsen in Nederland is Kruitbosch dat vooral bekend is als de fabrikant van Cortina fietsen. Maar met Alpina hebben ze een tweede sterk merk in handen. Alpina fietsen zijn er voor kinderen die nog niet aan een Cortina toe zijn.


Het aanbod van Alpina fietsen begint al bij loopfietsjes voor kinderen van 2 jaar en eindigt bij fietsen voor kinderen tegen een jaar of 12. Daarna groeien ze door naar een Cortina fiets of andere coole schoolfiets. Evenals Volare biedt Alpina een grote diversiteit aan kinderfietsen, met veel verschillende modellen. In de Alpina collectie vind je stoere kinder-mountainbikes, maar ook roze prinsessenfietsjes. Al deze Alpina fietsen zijn van hoge kwaliteit.
Aanbiedingen Alpina fietsen

Loekie fietsen

Loekie klinkt Hollands en is Hollands. Loekie is namelijk het kinderfietsen merk van Sparta. En dan weet je het al. Dit zijn prima kinderfietsen!

Loekie fietsen zijn kinderfietsen voor kinderen van ongeveer drie jaar tot en met negen jaar. Loekie maakt coole kinderfietsen van hoge kwaliteit. Sparta kwaliteit!.


Loekie fietsen zijn dan ook veilige fietsen waarop je je kindje rustig op het verkeer kan loslaten.
Aanbiedingen Loekie fietsen

Yipeeh fietsen

Eerder hadden we het over E&L Cycles uit Volendam, de fabrikant van Volare. Yipeeh is een ander label van deze Nederlandse fabrikant van kinderfietsen. Yipeeh fietsen zijn dus eigenlijk ook Volare fietsen.

Onder het label Yipeeh richt deze kinderfietsfabrikant zich vooral op fietsjes voor de allerkleinsten, zoals loopfietsen, driewieler en kleine fietsjes.


In het marktsegment van de loopfietsjes is Yipeeh de martkleider. Ook in driewielers, autopeds en skelters is Yipeeh een belangrijk merk. De kinderfietsen van Yipeeh lopen tot maat 14 inch. Maar daarna is er altijd Volare nog.
Aanbiedingen Yipeeh fietsen

Dino Bikes

Dino Bikes is een Italiaanse expert in kinderfietsen. Dino kinderfietsen worden door echte specialisten ontwikkeld en gemaakt. Dino kinderfietsen kom je vaker tegen dan je denkt, want fietsen die onder namen als Barbie, Hello Kitty, Skylanders en Spiderman worden verkocht zijn vaak Dino fietsen.
Maar of er nou het label Dino Bikes op het fietsje geplakt is, of ze worden verkocht onder een fantasienaam van een fantasiefiguur, het zijn kinderfietsen van goede kwaliteit. De fietsfabrikant Dino Bikes heeft immers een naam hoog te houden, daarbij maakt het niet uit of het de naam van een stripfiguur. is
Aanbiedingen Dino Bikes

2Cycle kinderfietsen

Vind je bovenstaande A-merk kinderfietsen allemaal een beetje te prijzig. Maar wil je wel een leuke, goede en vooral veilige kinderfiets? Kijk dan een naar 2Cycle fietsen. Met een Cycle fiets kies je voor een voordelige kinderfiets van goede kwaliteit.


Vergeet de lokale fietsenboer. 2Cycle fietsen worden uitsluitend online verkocht. Maar online kun je kiezen uit een enorm assortiment kinderfietsen. Zowel voor jongens als voor meisjes.
Aanbiedingen 2Cycle fietsen

Zie ook: Kinderfietsen tips


Samenvatting:
Ben je op zoek naar een goede kinderfiets voor een meisje of jongen? Hier boven vind je de beste kinderfietsen. Dit zijn de beste fabrikanten van een beste kinderfiets voor een jongen of meisje. We hebben ook de aanbiedingen van deze beste kinderfietsen bij de goedkoopste winkels waar je de beste kinderfiets goedkoop kunt kopen. Kijk daar voor je beste jongensfiets of beste meisjesfiets.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.