De leukste dansmatten


Houdt een kind van dansen? Dan is een dansmat leuk speelgoed. Een dansmat maakt niet alleen zelf muziek om op te dansen, je kunt ook zelf muziek maken door een dansje te doen. Hier de leukste dansmatten van dit moment.


Alle onderstaande dansmatten zijn te vinden in het overzicht met alle dansmatten. Kijk daar voor de actuele prijzen en nog mee leuke dansmatten.

K3 dansmat

K3 is al vele jaren de grote favoriet bij dansende meisjes en jongens. De K3 dansmat van Studio 100 is dan ook de meest populaire dansmat. Deze bevat enkele populaire K3 nummers en je kunt natuurlijk ook zelf muziek maken door te dansen. De dansmat maakt geluidjes bij elk danspasje.Als je je een microfoon op deze dansmat aansluit kun je niet alleen dansen maar ook zingen. Of die het dansspel. Volg de lichtjes en doe het dansje dat bij het betreffende K3 nummer hoort.

Prinsessia dansmat

De mogelijkheden van de Prinsessia dansmat zijn vergelijkbaar, je kunt dansen op de Prinsessia liedjes door lichtjes te volgen, of door te dansen zelf een muziekje componeren. Maar de vormgeving van deze leuke dansmat is heel anders.De Prinsessia dansmat is als een keyboard vormgegeven waardoor je meer in de breedte danst.


VTech Dans & Leer muziekmat voor peuters

De VTech Baby Dans & Leer Muziekmat is voor een jongere doelgroep, namelijk voor de allerjongste dansers vanaf een jaar of twee.Deze dansmat beschikt over 3 verschillende speelstanden en 10 verschillende cirkels om kennis te maken met dieren, cijfers en muziekinstrumenten. Ook de kleintjes kunnen proberen voorgeprogrammeerde dansjes uit te voeren, maar het zelf maken van muziek door te dansen vinden ze het leukst.

Er zijn tien liedjes ingeprogrammeerd, Bewegen was nog nooit zo leuk voor de kleintjes!

Disney Violetta danstapijt


Deze dansmat van Disney's Violetta wordt door speelgoedfabrikant Simba-Dickie uitgebracht.

Deze dansmat bevat licht en muziek. Met 4 liedjes, 11 geluidseffecten, 3 lampjes en 2 verschillende spelletjes. Je kunt er een audio-kabel op aansluiten om je eigen muziek via deze dansmat af te spelen.Wat uniek is aan deze dansmat is dat je deze in twee├źn kunt delen waardoor je twee aparte dansmatten krijgt, Ideaal voor een dance-battle!

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle dansmatten voor alle prijzen en voor meer leuke dansmatten.

Zie ook: Meer tips muziek speelgoed

Onderwerpen:
Beste dansmat, leukste dansmatten kinderen, peuter, kleuter, K3 dansmat.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.