Sleetjes online kopen


Sleetjes heb je in vele soorten. Van simpele kunststof sleetjes, vaak niet veel meer dan een plastic kuipje, tot aan klassieke houten sleeën. Of neem de moderne racesleetjes, met stuur en rem. Echte snelheidsmonstertjes.

Wil je weten wat er allemaal aan sleetjes te koop is en wat ze kosten? Kijk dan hier onder voor de beste aanbiedingen bij de beste winkels.


Hieronder kijken we naar wat verschillende soorten sleetjes.

Houten sleetjes

De klassieke slee is van hout. Deze kom je in twee modellen tegen. Meest bekend is de Davos slee die ondermeer door Nijdam wordt gemaakt. Deze slee is gemaakt van beukenhout met metalen delen en te koop in meerdere maten.

Nijdam Davos slee

Nijdam Davos slee


Een ander model houten slee is de hoorn slee, ook wel rodel slee genoemd. Deze houten slee heeft een groot gebogen frame aan de voorkant, als de hoorns van een steenbok. Dit is voor kinderen handig om zich aan vast te houden. Houten sleetjes heb je zonder en met leuning.


Nijdam hoorn slee (rodel slee)

Nijdam hoorn slee / rodel slee


Kunststof sleetjes

De kunststof slee heeft een heel andere vorm dan de houten slee. Het zijn plastic voorgevormde kuipjes die een hoge snelheid om een besneeuwde helling kunnen halen. Deze plastic sleetjes hebben voorgevormde ruimtes voor het zitvlak en de benen. Je zit er daardoor stevig in.


Rolly Toys plastic kuipslee

Rolly Toys plastic kuipslee met handremmen


Deze kunststof sleetjes heb je zonder en met stuur. De sleetjes met stuur zijn extra spectaculair in het gebruik.

Race sleetjes

Race sleetjes beschikken net als houten sleetjes over gliders, maar verder lijken ze er niet op. Dit zijn kunststof sleetjes die soms voorzien zijn van roestvrijstalen gliders. Ze zijn voorzien van vering zodat je er als gebruiker niet vanaf stuitert als je met hoge snelheid met je sleetje over een hobbel gaat.

Pro.tec raceslee

Pro.tec raceslee met stuur en remmen


Kijk voor alle informatie en aanbiedingen bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels om een goede slee goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer tips over leuk buitenspeelgoed


Onderwerp:
Hierboven kijken we naar verschillende soorten sledes en naar de beste winkels om online een slee goedkoop te kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.