De leukste knikkerbanen


Een knikkerbaan behoort tot het leukste constructiespeelgoed. Leef je creatief uit en maak spectaculaire knikkerbanen. Hier vind je de leukste merken knikkerbanen. Aanraders als je een goede knikkerbaan zoekt.

Haba houten knikkerbanen

Haba is het merk dat toonaangevend is in houten knikkerbanen. Haba biedt een enorme hoeveelheid knikkerbanen en onderdelen en accessoires voor bij die knikkerbanen. Je kunt een heel eenvoudige houten knikkerbaan maken, maar ook complexe bouwwerken met wissels, molens, springschansen slingerbanen en andere effecten.


Haba knikkerbanen zijn gemaakt van beukenhout dat met verf op waterbasis is gekleurd. Alles aan dit houten speelgoed straalt kwaliteit uit.
Meer informatie / aanbiedingen

Quercetti knikkerbanen

Quercetti knikkerbanen zijn mooie sets met veel onderdelen waarmee behoorlijk complexe knikkerbanen kunnen worden gemaakt. Knikkerbanen met een doolhof trechters, spiralen, liften en tunnels. Er kunnen banen uit het boekje worden gemaakt, maar kinderen kunnen zich ook creatief uitleven.Er zijn diverse pakketten waarbij de ene set complexere onderdelen kan bevatten dan de andere set. Er zijn dan ook knikkerbanen voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook wat meer ingewikkelde knikkerbanen voor kinderen vanaf 8 jaar (en diverse pakketten daar tussenin). De onderdelen van de verschillende pakketten zijn wel allemaal aan elkaar te koppelen.

Ravensburger GraviTrax

GraviTrax is een moderne versie van de knikkerbaan. Geen houten baan met een kogeltje, maar een high-speed kunststof baan met spectaculaire effecten en baanstukken waarbij gebruik wordt gemaakt van magnetisme, zwaartekracht en kinetica.


Het eindresultaat is een soort mix van een knikkerbaan en een flipperkast. Ravenburger GraviTrax is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018.
Meer informatie / aanbiedingen

Hubelino knikkerbanen

Evenals Ravensburger kleedt Hubelino de knikkerbaan in een modern jasje. Hubelino doet dat echter op een heel andere manier. Een Hubelino knikkerbaan is een mix van een knikkerbaan en bouwsteentjes. Je kunt er bijvoorbeeld je Lego / Duplo op vastklikken.Dit betekent dat je met Hubelino bouwwerken kunt maken die verder gaan dan alleen een knikkerbaan. Je kunt bijvoorbeeld je knikkerbaan verwerken in een groot gebouw of een fabriek.
Meer informatie / aanbiedingen

Meer leuke knikkerbanen

En zo zijn er nog veel meer mooie knikkerbanen te koop. Bijvoorbeeld van merken als BoomTrix, BigJigs, Eichhorn en meer. Alle leuke knikkerbanen zijn te vinden bij de aanbiedingen van knikkerbanen.

Foto bovenaan: Haba

Onderwerpen:
Houten knikkerbaan, knikkerbanen hout, Haba knikkerbanen, 
Quercetti, Lego knikkerbaan, Gravitax knikker baan.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.