Banbao. Voordelig bouwspeelgoed

Leuke bouwstenen in de stijl van Lego of Duplo, maar dan tegen een veel lagere prijs. Dat is Banbao speelgoed. Banboa levert prachtige bouwpakketten die opvallend goedkoop zijn.


Het aanbod aan Banbao speelgoed is enorm groot en groeit nog steeds. Enkele tientallen series zijn er inmiddels te koop, zoals Banbao Trendy City, Trendy Beach, Snoopy, Dinosaurus en Racers.


Banbao is al sinds 2009 in Nederland te koop. In 2011 zijn er wat aanpassingen aan het bouwspeelgoed gedaan omdat het te veel op Lego leek. Met wat kleine aanpassingen voldoen de tweede versie van Banbao aan de eisen.


Hier meer informatie over Banboa speelgoed. Wil je weten wat Banbao allemaal maakt? Kijk dan bij de aanbiedingen van Banbao voor honderden Banbao bouwdozen tegen de laagste prijs.


Een boerderij vol dieren, een groot piratenschip met bemanning. Banbao biedt het allemaal, en heel veel meer. Het aantal series Banbao speelgoed is bijna niet meer te tellen. Ze hebben bouwsteentjes voor wat grotere kinderen (te vergelijken met Lego) en grotere stenen voor kleine kinderen  (te vergelijken met Duplo).


Van alle populaire thema's zijn bouwdozen te koop. En de prijs ligt verbazend laag. Onder een tientje heb je al een heel pakket, en ruim onder de 20 euro een grote doos. Kijk vooral eens naar Banbao als je leuk bouwspeelgoed zoekt.


BanBao Young Ones

Voor kleinere kinderen, voor wie de normale bouwsteentjes te priegelig zijn is er Banbao Young Ones. Deze blokken zijn twee keer zo groot als de normale BanBao stenen zodat ook peuters en kleuters er goed mee overweg kunnen. Met deze wat grote blokken ontwikkelen kinderen spelenderwijs verschillende vaardigheden zoals logisch nadelen, creativiteit en oplossingsgericht werken.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Banbao voor al het Banbao speelgoed en de lage actuele prijzen.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.