Avonturenland spel. Gekozen tot leukste bordspel


Avonturenland is een leuk bordspel voor 2 tot 4 personen van 10 jaar en ouder. Het spel was winnaar van de Spellenprijs 2016 in de categorie bordspellen voor de familie. En dat is niet verwonderlijk als je dit spel bekijkt. En nog steeds in Avonturenland een heel leuk (en avontuurlijk) spel.

Drie spellen, voor de prijs van één

Avonturenland doet zijn naam eer aan. Dit bordspel is een avontuur om te spelen. Avonturenland ziet er prachtig uit en is makkelijk aan te leren. In feite krijg je drie spellen voor de prijs voor één, want je kunt het spel op drie manieren spelen. En iedere manier vraagt om weer andere tactieken.

De eerste spelvariant is vooral bedoelt om het Avonturenland spel te leren spelen. De twee andere varianten van het Avonturenland spel zijn pittiger, maar daardoor ook uitdagender. Deze twee spellen wil je keer op keer opnieuw spelen.Avonturenland is gemaakt door Wolfgang Kramer en Michael Kiesling. De eerste spelontwerper was ook verantwoordelijk voor El Grande. Met Avonturenland levert hij opnieuw een topspel af.

Het Avonturenland spel is online voordelig te koop. Kijk hier voor de aanbiedingen. Daar vind je ook andere leuke bordspellen voor de hele familie en om met een groepje vrienden te spelen. Zoals  Codenames en Quadropolis. Twee spellen die ook in deze categorie genomineerd waren voor de Nederlandse Spellenprijs 2016.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.