Furreal Friends - Levensechte knuffels


Furreal Friends is super leuk speelgoed van Hasbro. De Furreal Friends zijn  eenvoudige robot knuffeldieren. Deze Furreal Friends worden gekenmerkt door een lief maar vaak ook realistisch uiterlijk. Je hebt deze "echt levende" knuffels in alle soorten en maten. Veel populaire diersoorten zijn als Furreal Friend te koop.

Hier koop je voordelig alle Furreal Friends

Je hebt Furreal Friends in de vorm van diverse hondjes, katjes, een panda, penguin, éénhoorn, konijn, eekhoorn, draakje, beer, vos. aap, hamster en veel meer leuke dieren. Kies je favoriete dier maar uit bij de aanbiedingen van Furreal Friends.


Levensechte bewegende speelgoeddieren

Wat deze knuffels zo leuk maakt is dat Furreal Friends als echte dieren lijken te reageren. Maar dan wel als uitzonderlijk tamme dieren. Zo komt de Furreal Friends eekhoorn naar voren als je hem over zijn ruggetje aait en beweegt hij zijn staart. Dat gaat je bij een echte eekhoorn niet lukken!

Ook Lulu de Furreal Friends kat is bijna niet van een echte kat te onderscheiden. Deze Furreal kat. één van de meest populaire Furreal Friends rolt op haar rug, spint en geeft pootjes. Lulu wordt met een adaptiecertificaat geleverd, want een Furreal Friend is niet zo maar een knuffel. Het is een "echt" dier waar je voor moet zorgen!

Tip: Kijk hier voor een overzicht van de leukste FurReal Friends.

Veel verschillende Furreal Friends

Zoals we al schreven, het aantal (heel) verschillende Furreal Friends is groot. Het favoriete dier van ieder kind zit er wel bij. Of je nu dol bent op een olifant of een pony, een konijntje of een aap. Leuk zijn ook de "baby dieren" zoals een Furreal puppy of een kitten.

Let op: De juiste spelling van dit speelgoed is Furreal Friends en niet Fur Real Friends of Fur Realfriends zoals je vaak tegen komt.

Furreal Friends kopen

Al deze Furreal Friends zijn voordelig te vinden in het overzicht met aanbiedingen eerder deze pagina.

Zie ook: Meer knuffels en knuffeldieren
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.