Het Poepspel


Als je dacht dat je met Schetenjacht het summum van onsmakelijke familiespellen bereikt had zit je mis. Want er is nu het Poepspel. Een drukje leggen als gezelschapsspel!

Volgens de makers is het Poepspel niet veel moeilijker dan naar het toilet gaan. En inderdaad is de route niet veel anders. Je moet bij het Poepspel een toilet zien te vinden, je grote boodschap deponeren, je billen af vegen en de handjes wassen. Sommige mensen kunnen er nog iets van leren!

Aanbiedingen van het Poepspel

Het Poepspel ligt bij diverse grote speelgoedwinkels in de schappen. Kijk maar bij de aanbiedingen van het Poepspel bij deze winkels.Het Poepspel van Identity Games speel je met minimaal twee personen. Je moet je speelkaarten zo snel mogelijk kwijt zien te raken en dan op het scheetkussen drukken. En zorg dat je niet verliest want dan krijg je een drol op je hoofd!


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor het Poepspel tegen een lage prijs (en zit jij binnenkort ook met een drol op je hoofd), of kijk bij andere leuke spellen voor kinderen voor meer tips.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.