Het Poepspel

Het Poepspel, alleen de naam van dit spel spreekt veel kinderen al aan! Hier informatie en een aanbieding van het Poepspel.

Het poepspel

Als je dacht dat je met Schetenjacht het summum van onsmakelijke familiespellen bereikt had zit je mis. Want er is nu het Poepspel. Een drukje leggen als gezelschapsspel!

Volgens de makers is het Poepspel niet veel moeilijker dan naar het toilet gaan. En inderdaad is de route niet veel anders. Je moet bij het Poepspel een toilet zien te vinden, je grote boodschap deponeren, je billen af vegen en de handjes wassen. Sommige mensen kunnen er nog iets van leren!

Aanbiedingen van het Poepspel

Het Poepspel ligt bij diverse grote speelgoedwinkels in de schappen. Kijk maar bij de aanbiedingen van het Poepspel voor een goedkope aanbieding.Het Poepspel van Identity Games speel je met minimaal twee personen. Je moet je speelkaarten zo snel mogelijk kwijt zien te raken en dan op het scheetkussen drukken. En zorg dat je niet verliest want dan krijg je een drol op je hoofd!

Poepspel

Gezellig met de familie het Poepspel spelen

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor het Poepspel tegen een lage prijs (en zit jij binnenkort ook met een drol op je hoofd), of kijk bij andere leuke spellen voor kinderen voor meer tips.


Onderwerp:
Het Poepspel is een familiespel voor de hele familie met niet alleen een opmerkelijke naam, maar dat ook heel apart is om te spelen. Nodig vader en moeder uit voor een spelletje poep! Hierboven een aanbieding om het Poepspel goedkoop te kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.