De Alchemist (spel)


Het spel De Alchemist is een leuk en origineel bordspel waarin ook de humor niet ontbreekt. Je kunt het met of zonder een bijbehorende app spelen.

Het spel De Alchemist is een uitgave van The Game Master. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en volwassenen.

De Alchemist is niet meer verkrijgbaar. Kijk bij de tips strategiespellen voor alternatieven.

Informatie spel De Alchemist

Het spel De Alchemist is een gevarieerd bordspel waarbij de speler een eigen laboratorium opzetten waar ze zelf medicijnen kunnen brouwen en drankjes kunnen ontleden. Breng je eigen drankjes op de markt of ga meteen voor het grote geld en probeer goud te maken. Niet alleen slimheid, maar ook bluffen is belangrijk bij dit spel. Zet je tegenstanders op het verkeerde been en bluf jezelf een weg naar de overwinning. Het kiezen van een juiste strategie is heel belangrijk bij het spel De Alchemist.


Met een app kun je het spel De Alchemist uitbreiden tot je smartphone, maar het kan ook zonder gespeeld worden.

De Alchemist is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015. Denken, combineren, afleiden, het nemen van besluiten en het kiezen van de juiste strategie is allemaal van groot belang bij dit orginele bordspel dat vooral oudere kinderen aanspreekt.

Hieronder zie je een heel uitgebreide speluitleg van het spel De Alchemist door Nox Spellenzolder in twee delen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.