Nino en Nina speelgoedberen

Nino en Nina zijn twee knuffelberen de helemaal hip en van deze tijd zijn. Deze knuffels voor baby's en peuters beschikken namelijk over een schat aan digitale functies.Pappa's en mamma's kunnen de digitale knuffelberen zelfs via een usb-aansluiting updaten en van tal van informatie.

Nino en Nina zijn namelijk slimme digitale beren. Ze kunnen zaken als namen, verjaardagen, verhaaltjes, liedjes en informatie over hun baasje namelijk onthouden en - veel belangrijker - ook gebruiken. De Nino en Nina beren zijn bij de tijd want ze zijn altijd op de hoogte van de datum en tijd. Ze weten het zodoende welke dag het is, of er sprake is van een feestdag, wie er jarig is en veel meer. Ook weten de digitale knuffelberen of het ochtend, middag of avond is, en kunnen deze informatie in hun teksten gebruiken.

Via een bewegingssensor merken de Nina en Nino speelgoedberen wanneer ze geknuffeld worden, waardoor ze ook lieve teksten terug kunnen zeggen.


Nino en Nina van Vtech zijn uitgeroepen tot het beste speelgoed van het jaar 2013, categorie t/m 2 jaar. En terecht, want Nino en Nina zijn hartverwarmende slimme speelgoedberen die iedere baby of peuter wel wil hebben.

Nino en Nina tegen een lage prijs kopen? Kijk bij de aanbiedingen van Vtech speelgoed.

Zie ook: Meer knuffels en knuffeldieren

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.