Traptractor / Traptrekker van Falk

Zoals we al eerder schreven heb je heel realistische trapauto's. Dat geldt ook voor traptrekkers. Falk is een speelgoedmerk dat heel mooie realistische traptractoren maakt. Een Falk traptractor is een replica van een echte tractro. Hier aandacht voor de Falk traptrekker.


Één van hun modellen is bijvoorbeeld de traptractor van het bekende merk McCormick. Deze traptrekker is een kleine replica van de echte McCormic trekker. Maar dan een speelgoed tractor die niet rijdt op pk's maar op kinderkracht. En zo zijn er nog meer realistische Falk traptractoren.

Bijvoorbeeld ook de Claas tractor en de New Holland trekker zijn dankzij Falk als traptrekker te koop. Al deze traptrekkers zijn verkrijgbaar met en zonder aanhanger. 

Een aanhanger maakt de traptrekker natuurlijk extra leuk. De kinderen kunnen de hele tuin of buurt door en hun bak volladen met "verse oogst".

Kijk voor prijzen en meer informatie over deze leuke traptrekkers bij de aanbiedingen van Falk traptractoren.

Falk traptrekker Claas

Falk traptrekker Claas 


Een traptrekker van Falk is robuust, sterk en veilig. De kleinste modellen van deze traptractor (of looptractor / looptrekker) zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en daarmee goed voor vele jaren speelplezier, een goede traptractor verveelt immers niet snel.

Traptrekker Falk
Traptrekker Falk Ford

Falk levert traptractoren van hoge kwaliteit af met wielen die voorzien zijn van een slijtlaag, een claxon om ander verkeer te waarschuwen en een verstelbaar stoeltje zodat de traptrekker zowel voor kleintjes als grotere kinderen comfortabel te gebruiken is.

Rolly Toys traptrekker

Bovenaan vind je alle goede traptrekkers van Falk. Zit jouw beste traptractor daar niet tussen? Kijk dan eens bij de Rolly Toys traptractor aanbiedingen. Deze Duitse speelgoed fabrikant maakt namelijk nog meer replica's van echte tractoren als traptrekker.

Ook biedt Rolly Toys een enorm aanbod aan aanhangers waaronder de populaire speelgoed giertank voor achter de traptrekker, waarmee kinderen de plantjes water kunnen geven.

Of kijk bovenaan bij alle aanbiedingen van Falk traptrekkers.

Zie ook:

Foto bovenaan: Falke traptrekker McCormic

Samenvatting:
Falk maakt speelgoed trekkers waarop je echt kan rijden. Deze Falk traptrekkers zijn te koop met aanhanger of zonder kar. Een Falk traptrekker is een replica van een echte trekker, bijvoorbeeld van Claas, Ford of McCormic. Kijk bovenaan voor aanbiedingen van alle traptrekkers van Falk of voor een leuke traptrekker van concurrent Rolly Toys.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.