Traptractoren / Traptrekkers van Falk

Zoals we al eerder schreven heb je heel realistische trapauto's. Dat geldt ook voor traptrekkers. Falk is een speelgoedmerk dat heel mooie realistische traptractoren maakt.


Één van hun modellen is bijvoorbeeld de traptractor van het bekende merk McCormick. Deze traptrekker is een kleine replica van de echte McCormic. Één die niet rijdt op pk's maar op kinderkracht. En zo zijn er nog meer realistische Falk traptractoren.

Bijvoorbeeld ook de Claas tractor en de New Holland trekker zijn als traptractoren te koop. Al deze traptrekkers zijn verkrijgbaar met en zonder aanhanger. Zo'n aanhanger maakt de traptrekker natuurlijk extra leuk. De kinderen kunnen de hele tuin of buurt door en hun bak volladen met "verse oogst".

Kijk voor prijzen en meer informatie over deze traptractors bij de aanbiedingen van Falk traptractoren.


De traptractoren zijn robuust, sterk en veilig. Ze zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en daarmee goed voor vele jaren speelplezier, een goede traptractor verveelt immers niet snel.


Falk levert traptractoren van hoge kwaliteit af met wielen die voorzien zijn van een slijtlaag, een claxon om ander verkeer te waarschuwen en een verstelbaar stoeltje zodat de traptrekker zowel voor kleintjes als grotere kinderen comfortabel te gebruiken is.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.