Monopoly Van Dam tot Dom Editie

Hoe zou Monopoly er uit zien als het niet in 1937 maar in deze tijd zou zijn uitgebracht. Volgens fabrikant Parker Brothers zoals het spel Monopoly van Dam tot Dom edition (inclusief elektronisch bankieren).

Met 15 miljoen euro op je Monopoly bankrekening heb je wel een bankpasje nodig voor je geldbeheer.

Je kunt bij deze eigentijdse versie shoppen in de PC Hooftstraat of een peperduur appartement betrekken in Paleis Noordeinde. Ook een bezoek aan het Teylers Museum is mogelijk.

Monopoly zonder tellen en rekenen

Het grote voordeel van deze moderne Monopoly versie is dat je niet hoeft te rekenen en te tellen. De elektronische betaalautomaat van de Monopoly van Dam tot Dom editie houdt de saldo's van alle spelers volledig automatisch bij.


Ruim 70 jaar het Monopoly spel

De Monopoly Van Dam tot Dom Editie is door Parker uitgebracht om het 70 jarig bestaan van het bordspel te vieren. Er zijn van het Monopoly spel inmiddels meer dan 200 miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is Monopoly één van de best verkopende bordspellen ooit.


Kijk hier boven voor meer informatie en de laagste prijs bij de eerder genoemde aanbiedingen van Monopoly van Dam tot Dom editie.

Zie ook: Meer strategie spellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.