Tik Tak Boem. Spel met de bom.

Tik Tak Boem is een heel leuk spel dat onder tijdsdruk gespeeld moet worden.

Want tijdsdruk is het als je met een tikkende bom in je handen een woord moet verzinnen.


De tikkende tijdbom gaat van hand naar hand en kan elk moment ontploffen. Je moet dus zo snel mogelijk van die tikkende bom af. Maar je mag deze alleen aan je buurman of buurvrouw geven als je een woord verzint.

Dit woord moet een lettergreep bevatten die op het speelkaartje staat. Klinkt eenvoudig, en normaal is het dat ook. Het wordt echter heel anders met een tikkende bom in je handen. En de slappe lach die veel spelers tijdens het spelen van Tik Tak Boek krijgen helpt ook niet echt bij het nadenken.

Het Tik Tak Boem spel wordt geleverd met een 'echte' tijdbom, een speciale dobbelsteen en 110 kaartjes met lettergrepen.

Tik Tak Boem Junior
Speciaal voor kleinere spelers is er een Junior uitgave van Tik Tak Boem bedacht. De spelkaarten met lettergrepen zijn hier vervangen door 80 kaarten met daaop een afbeelding die een bepaald thema vertegenwoordigd. De jeugdige speler moet hier snel een woord bij bedenken.

Beide Tik Tak Boem spellen kunnen gespeeld worden door groepjes van 2 tot 12 spelers. Kijk in het overzicht van aanbiedingen op Tik tak Boem goedkoop te kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.