Tik Tak Boem. Het spel met tikkende bom

Weet je onder hoogspanning nog woorden te verzinnen? Met het spel Tik Tak Boem kun je dat uitproberen met dit tikkende tijdbom spel.


Tik Tak Boem is een heel leuk spel dat onder tijdsdruk gespeeld moet worden. Want van tijdsdruk is zeker sprake als je met een tikkende bom in je handen een woord moet verzinnen.

Tik Tak Boem heeft veel weg van het verjaardagsspel van Ik Hou van Holland. Ook hier moet je de bom zo snel mogelijk aan je buurvrouw of buurman zien te slijten voor de bom afgaat.

Je krijgt bij dit tijdbom spel echter geen kennisvragen maar je moet woorden maken.

Aanbiedingen Tik Tak Boem

Van het spel Tik Tak Boem zijn naast de standaard versie ook speciale versies verkrijgbaar zoals een junior versie en een kaartspel.

Kijk hier voor aanbiedingen van Tik Tak Boem spellen.
Tik Tak Boem Junior spel met bom

Hoe speel je Tik Tak Boem?

De tikkende tijdbom gaat van hand naar hand en kan elk moment ontploffen. Je moet dus zo snel mogelijk van die tikkende bom af. Maar je mag deze alleen aan je buurman of buurvrouw geven als je een woord verzint.

Dit woord moet een lettergreep bevatten die op het speelkaartje staat. Klinkt eenvoudig, en normaal is het dat ook. Het wordt echter heel anders met een tikkende bom in je handen. En de slappe lach die veel spelers tijdens het spelen van Tik Tak Boek krijgen helpt ook niet echt bij het nadenken.

Het Tik Tak Boem spel wordt geleverd met een 'echte' tijdbom, een speciale dobbelsteen en 110 kaartjes met lettergrepen.

Tik Tak Boem Junior

Speciaal voor kleinere spelers is er een Junior uitgave van Tik Tak Boem bedacht. De spelkaarten met lettergrepen zijn hier vervangen door 80 kaarten met daarop een afbeelding die een bepaald thema vertegenwoordigd. De jeugdige speler moet hier snel een woord bij bedenken.

Beide Tik Tak Boem spellen kunnen gespeeld worden door groepjes van 2 tot 12 spelers. Kijk in het overzicht van aanbiedingen op Tik tak Boem goedkoop te kopen.

Tik Tak Boem kaartspel

Het spel met de tikkende bom is ook als kaartspel te koop. Het Tik Tak Boom kaartspel laat zich makkelijk meenemen en is dus heel geschikt als reisspel. Dit spel past makkelijk in je koffer of zelfs jaszak, maar het leukste onderdeel van het Tik Tak Boem spel ontbreekt, namelijk de tijdbom die afgaat als het te lang duurt.

Zie ook: Meer partyspellen

Onderwerp:
Tik Tak Boem het spel met de tikkende tijdbom is een bijzonder leuk partyspel voor jong en oud. Voor kinderen is er een speciale versie van het spel met de tikkende bom, Tik Tak Boem Junior. Er is ook een Tik Tak Boem kaartspel, maar daarbij ontbreekt de tikkende bom. Kijk boven voor aanbiedingen van Tik Tak Boem, het spel met bom.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.