Ik Hou van Holland spel

Het Ik Hou van Holland spel is gebaseerd op het vrolijke RTL4 televisieprogramma met Linda de Mol, Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge.
 Met het bordspel kun je nu ook thuis zelf Ik Hou van Holland spelen. Er moeten vragen beantwoord worden en er wordt gezongen.

Met deze, en veel meer, opdrachten kun je fiches verdienen. En die deze fiches zijn weer nodig om de Hollandse Aardbol in het midden van het speelbord te bereiken. Het Ik Hou van Holland bordspel wordt geleverd met een muziek cd die nodig is bij diverse opdrachten in het spel.
 Tactisch inzicht, bruggen bouwen en kennis van Nederland en Hollandse liedjes zijn een pre bij dit leuke spel voor de hele familie. Het Ik Hou van Holland spel is geschikt voor zowel kinderen vanaf circa 9 jaar als voor volwassenen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.