Ik Hou van Holland spel

Het Ik Hou van Holland spel is gebaseerd op het vrolijke SBS televisieprogramma met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk.

Ik hou van Holland spel

Met het bordspel kun je nu ook thuis ook zelf het verjaardagsspel uit Ik Hou van Holland spelen. Bij het Ik Hou Van Holland spel moeten vragen beantwoord worden en er wordt gezongen.

Met deze, en veel meer, opdrachten kun je fiches verdienen. En die deze fiches zijn weer nodig om de Hollandse Aardbol in het midden van het speelbord te bereiken. Het Ik Hou van Holland bordspel wordt geleverd met een muziek cd die nodig is bij diverse opdrachten in het spel.Aanbiedingen Ik Hou van Holland spellen voor thuis

Naast het Ik Hou van Holland bordspel kun je ook het Ik Hou van Holland Verjaardagsspel kopen (het vragenspel met de bom uit het televisieprogramma), een uitbreidingspakket met extra vragen en een Ik Hou Van Holland Reiseditie zodat je ook in het buitenland dit oer-Hollandse spel kunt spelen.

Ik Hou van Holland spelIk Hou van Holland bordspel


Tactisch inzicht, bruggen bouwen en kennis van Nederland en Hollandse liedjes zijn een pre bij deze leuke spellen voor de hele familie. Het Ik Hou van Holland spel is geschikt voor zowel kinderen vanaf circa 9 jaar als voor volwassenen.Ik hou van Holland op TV

Het Ik Hou van Holland bordspel is gebaseerd op de spelshow gepresenteerd door Linda de Mol (en tijdelijk even door Rob Kemps). Ik Hou van Holland wordt al sinds 2008 op TV uitgezonden, aanvankelijk door RTL 4 en sinds 2019 door SBS 6.

Twee teams van BN'ers strijden in Ik Hou van Holland tegen elkaar. Elk van de teams heeft een teamleider. In de loop der tijd hebben Beau van Erven Dorens, Jeroen van Koningsbrugge, Peter Heerschop, Guus Meeuwis, Leo Alkemade en Richard Groenendijk deze rol vervult.

In 2009 kreeg Ik hou van Holland de Beeld en Geluid Award voor beste Nederlandse amusementsprogramma en in 2010 werd het TV programma genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Met de Ik Hou van Holland spellen kun je zelf de spellen uit dit programma thuis met familie en vrienden spelen.

Kijk bij de aanbiedingen op de Ik Hou van Holland spellen voordelig online aan te schaffen.Zie ook: 


Foto bovenaan: Ik Hou van Holland bordspel

Onderwerp:
Aanbieding van het Ik Hou van Holland spel. Gebaseerd op het populaire SBS TV programma. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.