Ik Hou van Holland spel

Het Ik Hou van Holland spel is gebaseerd op het vrolijke RTL4 televisieprogramma met Linda de Mol, Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge.

Ik hou van Holland spel

Met het bordspel kun je nu ook thuis ook zelf het verjaardagsspel uit Ik Hou van Holland spelen. Er moeten vragen beantwoord worden en er wordt gezongen.

Met deze, en veel meer, opdrachten kun je fiches verdienen. En die deze fiches zijn weer nodig om de Hollandse Aardbol in het midden van het speelbord te bereiken. Het Ik Hou van Holland bordspel wordt geleverd met een muziek cd die nodig is bij diverse opdrachten in het spel.

Het Ik Hou van Holland Verjaardagsspel en het reisspel

Naast het Ik Hou van Holland bordspel kun je ook het Ik Hou van Holland Verjaardagsspel kopen (het vragenspel met de bom uit het televisieprogramma), een uitbreidingspakket met extra vragen en een Ik Hou Van Holland Reiseditie zodat je ook in het buitenland dit oer-Hollandse spel kunt spelen.

Ik hou van Holland spel

Ik Hou van Holland verjaardagsspel


Tactisch inzicht, bruggen bouwen en kennis van Nederland en Hollandse liedjes zijn een pre bij deze leuke spellen voor de hele familie. Het Ik Hou van Holland spel is geschikt voor zowel kinderen vanaf circa 9 jaar als voor volwassenen.

Kijk bij de aanbiedingen op de Ik Hou van Holland spellen voordelig online aan te schaffen.

Zie ook: 


Foto bovenaan: Ik Hou van Holland bordspel

Onderwerp:
Aanbieding van het Ik Hou van Holland spel. Gebaseerd op het populaire RTL TV programma. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.