Kidiminiz virtuele dieren

Kidiminiz zijn superleuke interactieve speelgoeddieren van het bekende speelgoedmerk Vtech dat kinderlaptops en andere kinderelektronica maakt.

De Kidiminiz zijn interactieve diertjes die kunnen eten, praten en van gezichtsuitdrukking kunnen veranderen. En ze communiceren met elkaar.

Dat komt doordat hun gezicht via een beeldschermpje getoond wordt. KidiMiniz zien er graqppig en vertederend uit. Wat extra leuk is dat de Kidiminiz op elkaar reageren. En hoe! Ze dansen, ze zingen en ze kwebbelen tegen elkaar. Hun oren en pootjes kunnen daarbij bewegen. Heel erg leuk om te zien!


Met de Kidiminiz kun je ook op een andere manier spelen want ze beschikken over drie mini-games. De spelletjes besturen doe je door je handen voor de sensor te bewegen. Zo speel je echt met deze virtuele diertjes. Bovendien kunnen ze bij klussen als alarmklokje. Zo kun je je iedere ochtend door je Kidiminiz laten wekken.


Er zijn verschillende van deze grapppige lieve Kidiminiz uitgebracht. Elke Kidimini heeft zijn eigen karakter (en hun eigen lievelingseten). Je hebt ondermeer de Kidiminiz Mimi, Bello, Pluis, Snuf, Misty en Spike.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.