Het grote Duplo ziekenhuis

De winnaars van de Speelgoed van het Jaar 2011 zijn bekend. Bij de kinderen tot 4 jaar was het Duplo Groot Ziekenhuis van Lego de winnaar (Lego 5795).

Het Duplo Groot Ziekenhuis doet zijn naam eer aan. Het is een groot en uitgebreid ziekenhuis waarmee kleine kinderen heerlijk kunnen spelen. Een terechte winnaar!

Het grote Duplo ziekenhuis bevat vele kamers waarvan kinderen er mogelijk wel een paar herkennen. Zo is er een kamer voor oogcontrole, is er een operatiekamer, een speelkamer en zijn er kamers waar de pati├źnten kunnen herstellen.

Goedkoop het Duplo ziekenhuis kopen?  Kijk hier voor de aanbiedingen.

Veel Duplo poppetjes en accessoires
Er worden diverse unieke Duplo poppetjes meegeleverd zoals een kindje in een rolstoel, een jongetje met een gebroken been. Ook is er in het Duplo Groot Ziekenhuis een dokter aanwezig, een ambulance om pati├źnten te vervoeren, en nog veel meer accessoires om lekker ziekenhuisje mee te spelen.

Een echt groot Duplo ziekenhuis
Verwar het Duplo Groot Ziekenhuis (5795) niet met het veel kleinere Duplo Ziekenhuis. Met het Duplo Groot ziekenhuis haal je echt een heel mooi speelgoed ziekenhuis in huis waarmee kinderen uren zoet kunnen spelen. Natuurlijk is dit Duplo ziekenhuis uitwisselbaar met al het andere Duplo speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.