Leukste Lego spellen (bordspel, gezelschapsspel enz.)

Lego maakt ook spellen. Bijvoorbeeld een Lego bordspel of ander Lego gezelschapsspel. Kijk hier voor een leuk Lego spel.

Lego heeft ontelbare bouwdoosjes in het assortiment. Leuk speelgoed voor jongens en meisjes. De laatste jaren begeeft Lego zich echter ook op een ander gebied, dat van de gezelschapsspellen.
Lego spel bordspel gezelschapsspel
Lego Ramses Pyramid, Lego Creationary, Lego Ninjago, Lego Heroica,... de lijst Lego spellen bevat inmiddels tientallen titels. Hier het eerste deel van een overzicht van de leukste Lego spellen.

Al deze Lego gezelschapsspellen zijn gemaakt van Lego steentjes en helemaal in de bekende Lego stijl. Er zijn kleine spelpakketjes die voor een euro of vijf over de toonbank gaan, maar in de speelgoedwinkel liggen ook uitgebreide Lego spellen die enkele tientjes kosten.
Hieronder´vind je een overzicht met aanbiedingen van de leukste Lego spellen. Kijk bij de aanbiedingen van Lego spellen voor alle Lego spellen die er momenteel verkrijgbaar zijn, hun prijs, en alle informatie.Lego 3839: Race 3000
Een Lego racespel waarbij de via de dobbelsteen een autorace houdt. Met mooie inhaalacties. Een Lego gezelschapsspel voor 2 tot 4 spelers.
Lego spel bordspel gezelschapsspel
Lego 3841: Minotaurus
Probeer als eerste de geheime tempel in het midden van het labyrint te bereiken. De Minotaur zal dat echter proberen te verhinderen. Een Lego bordspel voor 2 tot 4 spelers.

Lego 3842: Lunar Command
Zorg er voor dat je als eerste een volledig bemand ruimteschip hebt door robot-bemanningsleden te bouwen. Maar je tegenstanders willen dat ook en zitten je dwars met hun UFO's want er kan er maar één de Lunar-raket lanceren. Een strategisch Lego spel voor 2 personen.

Lego 3843: Ramses Pyramid
Voorkom in dit Lego familiespel dat de mummie van koning Ramses heel Egypte verovert. Verzamel daarvoor zo veel mogelijke magische kristallen zonder dat de mummies je te pakken krijgen. De eerste die de piramide weet te beklimmen wint. Dit bordspel speel je met 2 tot 4 spelers vanaf 7 jaar.


Lego spel bordspel gezelschapsspel

Lego 3844: Creationairy
Een echt Lego gezelschapsspel want met Lego Creationairy bouw je met Lego steentjes. Versla je tegenstanders in vier bouwcategorieën en in drie moeilijkheidsgraden. Een creatief Lego familiespel voor 3 tot 8 personen.

Meer leuke Lego spellen
  • LEGO spel Champion - 3861
  • LEGO Magikus - 3836
  • LEGO spel Magma Monster - 3847
  • LEGO spel Pirate Plank - 3848
  • LEGO spel Monster 4 - 3837
  • LEGO spel - Sunblock - 3852
  • LEGO Banana Balance kinderspel -3853
  • LEGO Ramses return - 3855
  • LEGO spel Lava Dragon - 3838

Alle informatie en prijzen over deze Lego spellen kun je vinden bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Lego spellen.

Zie ook:
Onderwerp:
Lego maakt naast zijn bouwstenen speelgoed ook leuke spellen. Natuurlijk zijn deze Lego spellen in stijl van de Lego steentjes en Lego speelgoed. Kijk hier boven voor een leuk Lego gezelschapsspel, Lego bordspel. Lego bouwspel of ander Lego spel.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.