Mario Kart en Super Mario speelgoed

Super Mario Bros is bekend van Mario Kart en andere Mario games. Hier kijken we naar het leukste Super Mario speelgoed en andere leuke Mario spullen.

Super Mario kart

Ben je Mario Kart fan? Dan is de op afstand bestuurbare Mario Kart racewagen misschien wat voor je. En zo is er nog meer leuk Mario speelgoed. Hier kijken we naar al het leuke Super Mario speelgoed.

Aanbiedingen Super Mario Speelgoed

Hieronder vind je werkelijk alles van Super Mario Bros. Speelgoed, Nintendo games, maar ook heel andere Super Mario spullen. Alles dat er van Super Mario en zijn Nintendo maten (Luigi, Bowser, Yoshi, Peach enz.) te koop is.Populair Super Mario speelgoed
Wat is populair Super Mario speelgoed? Hieronder vind een kleine greep uit het enorme aanbod aan Mario speelgoed dat je hier boven als aanbieding vindt.

 • LEGO Super Mario (Mario heeft een eigen Lego lijn met vele pakketten).
 • Mario Kart game (voor PC en alle consoles)
 • Andere Mario games (er zijn nog veel meer games van Mario)
 • Super Mario Maker (om zelf je eigen Mario levels te maken)
 • Carrera Go Mario Kart racebaan elektrische racebaan
 • Hot Wheels Mario Kart Circuit niet-elektrische racebaan
 • Hot Wheels Mario Kart speelgoed auto's (van veel personages)
 • Mario 5 op en rij (het bekende spel, maar dan met Super Mario)
 • Super Mario Piranha Plant spel (bordspel met dobbelstenen)
 • Carrera Mario Kart van afstand bestuurbare RC auto (zie hier onder)
 • Ravensburger Mario Mario puzzel en andere legpuzzels
 • Super Mario Air Hockey
 • UNO Super Mario kaartspel
 • Knuffels van Mario, Yoshi en andere personages
En dit is nog maar een greep uit het vele Super Mario speelgoed. Kijk bij de aanbiedingen voor alle mogelijkheden.

Super Mario kart van afstand bestuurbaar

Mario Kart is een klassieker onder de videogames, met vele fans. Ook zonder console en televisie kun je nu met Mario Kart racen. Met een op afstand bestuurbare RC Mario Kart.

Niet alleen van Mario, maar ook van zijn rivaal Donkey Kong is er zo'n RC racewagen beschikbaar. Evenals andere Mario Kart auto's en speelgoed. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Mario Kart en Super Mario speelgoed bij de beste online speelgoedwinkels.Grappig filmpje voor Mario Kart fans

Informatie Super Mario

Nintendo´s Mario maakte zijn debuut in een bijrol is het spel Donkey Kong (1982). Opmerkelijk: Mario was toen de schurk. Hij heette toen overigens nog geen Mario maar Jumpman.

Omdat Jumpman erg leek op Mario, de huisbaas van Nintendo Amerika, werd zijn naam Mario en kreeg deze Italiaanse loodgieter later deze naam.

Het Mario personage was zo populair dat Mario in 1983 zijn eigen Nintendo game kreeg met de naam Mario Bros. Hierin debuteerde ook zijn broer Luigi. Het vervolg van het spel heette Super Mario Bros, waaraan Mario zijn bijnaam Super Mario te danken heeft.

De lijst met alle Nintendo spellen met Mario in de hoofdrol is anno nu enorm lang. Kijk maar eens bij onderstaande lijst. Veel van deze spellen vind je in het aanbieding overzicht hier boven.


LEGO Super Mario speelgoed
LEGO Super Mario speelgoed

Informatie Mario Kart

Mario werd razend populair en groeide uit tot het gezicht van Nintendo. Het gevolg was dat hij in  honderden Nintendo spellen komt opdraven.

Mario Kart is de belangrijkste van al deze spellen. Het betreft een cartoonesk racespel dat al sinds 1992 uitkomt. Mario racet in deze serie tegen personages die ook al in eerdere Mario games te zien waren zoals Luigi, Donkey Kong, Yoshi, Bowser, Toad, Peach, Waluigi en Koopa Troopa. 

Er wordt in Mario Kart gereden op vele knotsgekke circuits vol hindernissen en de deelnemers kunnen elkaar lekker in de weg zitten met bommen, spijkers en andere voorwerpen.


Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden


Onderwerp:
Aanbiedingen van al het Super Mario speelgoed. Met Nintendo Mario games, een Mario Kart racebaan. LEGO Super Mario, een van afstand bestuurbare Mario kart en ander Mario speelgoed, maar ook andere soorten Mario spullen. Kijk bij de aanbiedingen om alles van Super Mario goedkoop te kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.