Mario Kart en Super Mario speelgoed

Ben je Mario Kart fan? Dan is de op afstand bestuurbare Mario Kart racewagen misschien wat voor je. En zo is er nog meer leuk Mario speelgoed.


Mario Kart is een klassieker onder de videogames, met vele fans. Ook zonder console en televisie kun je nu met Mario Kart racen. Met een op afstand bestuurbare RC Mario Kart.

Niet alleen van Mario, maar ook van zijn rivaal Donkey Kong is er zo'n RC racewagen beschikbaar. Evenals andere Mario Kart auto's en speelgoed. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Mario Kart en Super Mario speelgoed bij de beste online speelgoedwinkels.


Leuk filmpje voor Mario Kart fans

Informatie Mario Kart

Mario Kart is een reeks games van de Japanse game-console fabrikant Nintendo. Hoofdrolspeler in deze serie racegames is Mario de loodgieter. Een personage dat al in 1981 voor het eerst werd opgevoerd in het platformspelletje Donkey Kong. Toen werd hij nog Jumpman genoemd. Toen hij de hoofdrol kreeg in het spel dat bij aanschaf van de eerste NES cadeau werd gedaan moest hij een naam krijgen. Omdat Jumpman erg leek op Mario, de huisbaas van Nintendo Amerika, werd zijn naam Mario en kreeg het introductiespel de naam Super Mario Bros.

Mario werd razend populair en groeide uit tot het gezicht van Nintendo. Het gevolg was dat hij in  honderden Nintendo spellen komt opdraven.

Mario Kart is de belangrijkste van al deze spellen. Het betreft een cartoonesk racespel dat al sinds 1992 uitkomt. Mario racet in deze serie tegen personages die ook al in eerdere Mario games te zien waren zoals Luigi, Donkey Kong, Yoshi, Bowser, Toad, Peach, Waluigi en Koopa Troopa. Er wordt gereden op vele knotsgekke circuits vol hindernissen en de deelnemers kunnen elkaar lekker in de weg zitten met bommen, spijkers en andere voorwerpen.

Met de RC Mario Kart kun je nu ook zonder console met Super Mario racen.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.