Loopfietsen, loopmotoren en loopauto's

Loopfietsen, loopmotoren, het is prachtig speelgoed. Voor de kinderen, maar ook voor pappa en mamma, want het is een schitterend gezicht om een peuter op een loopfiets rond te zien karren.


Maar een loopfiets is ook heel goed voor de ontwikkeling van de peuter. Die leert als hij gewend is zijn evenwicht op een loopfiets te bewaren veel makkelijker fietsen op een echt fietsje.

Voor de peuters is een loopfiets geweldig speelgoed omdat ze het idee hebben echt te kunnen fietsen. Net als pappa en mamma, en net als hun grotere broertjes en zusjes.

Veel loopfietsen, loopmotoren, loopauto's

Er is veel keuze uit modellen en materialen. Er zijn loopfietsen, loopmotoren en loopauto's. Sommige daarvan zien er heel realistisch uit. Er zijn zelfs kleine replica's van echte motoren.Bij de loopauto's zijn modellen in de vorm van bijvoorbeeld een brandweerauto, politieauto of raceauto erg populair. Voor meisjes zijn er speciale loopfietsjes in de stijl van Minnie Mouse en Hello Kitty. En natuurlijk zijn prinsessenfietsjes.

De materialen waarvan deze loopfietsen gemaakt zijn is ook heel divers. Je hebt houten loopfietsen, kunststof loopfietsen, metalen loopfietsen en aluminium loopfietsen.

Kijk voor meer informatie en prijzen bij alle leuke loopfietsen.


Zie ook: Meer informatie kinderfietsen, loopfietsen, stepjes e.d.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.