Kaphoofden en opmaakpoppen

Meisjes die nog te jong zijn om zichzelf op te maken kunnen vast oefenen en zich uitleven op een opmaakpop of kaphoofd. Dit zijn poppenhoofden die je van make up kunt voorzien en op andere manieren kunt opmaken.

Opmaakpop kaphoofd opmaakhoofd kappop

De uitgebreidere versie van de opmaakpop / opmaakhoofd is het kaphoofd en kappop. Deze opmaakpop beschikt over (bijna) echt haar waarop de meisjes hun kapster-talenten kunnen ontwikkelen. Dit maakt het opmaakhoofd nog veelzijdiger en daarmee nog leuker.

Meer dan alleen een poppenhoofd

Kaphoofden en opmaakpoppen zijn relatief groot poppenhoofd waarop kleine meisjes kunnen oefenen. Er worden bij deze poppen vaak veel accessoires meegeleverd zoals bijvoorbeeld een echt werkende föhn, borstels en haarversiersels.

Meisjes kunnen urenlang met zo'n pop in de weer zijn, en ze kunnen de kaphoofden heel goed combineren met hun eigen haarspeldjes, clipjes, haarkammen en andere accessoires.


De beste kaphoofden

Zoals je bij de bovenstaande aanbiedingen kunt zien maken veel bekende merken speelgoed kaphoofden en opmaakpoppen. Het meest populair is de Baby Born Sister die als beste kaphoofd wordt gezien. Met het Baby Born Sister Stylinghoofd (foto onder) kun je geweldige kapsels en schitterende make-up creëren. Meisjes kunnen hun fantasie er helemaal op loslaten, keer op keer.

Baby Born opmaakhoofd / kaphoofd

Baby Born opmaakhoofd / kaphoofd


Andere goede en mooie kaphoofden worden uitgebracht door Barbie, Steffi, Theo Klein (Princess Coralie), Party Girl en Simba.

Bij bovenstaande aanbiedingen kun je deze kaphoofden allemaal vinden.

Zie ook: Meer poppen tips


Onderwerpen:
Kaphoofd of opmaakhoofd (kappop, opmaakpop) is een pop die je kunt opmaken. Het is een poppenhoofd met levensecht haar dat je kunt kappen en van make up kan voorzien. Kijk hier boven voor leuke kaphoofden en leuke opmaakpoppen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.