Spongi kneedbaar klei (speelklei)

Klei is zo oud als de weg naar Rome. Ouder zelfs. Maar klei wordt nog steeds verbeterd. Neem bijvoorbeeld Spongi speelklei.

Spongi speelklei kneedbaar


Spongi is een nieuw soort klei. Of eigenlijk meer kneedbaar deeg. Spongi is bijzonder goed kneedbaar, licht en het droogt vanzelf.

Met Spongi kun je heel leuke figuurtjes maken. je kunt er gewoon mee kleien, maar ook gebruik maken van de vele Spongi accessoires om je creaties te maken. Spongi kun je kneden, rekken en zelfs laten stuiteren. Door de klei te mengen kun je nieuwe kleuren maken.


Door Spongi in een luchtdichte zak te bewaren kun je het keer op keer gebruiken. Ze je je Spongi creatie ergens neer, dan wordt deze wel hard.


Spongi Super Pack
Spongi Super Pack is het pakket om mee te beginnen. Voor een gering bedrag krijg je een 48-delig pakket met acht kleuren kneedbaar deeg.

Spongi Thema Pack
Het Spongi Theme Pack bevat drie kleuren kneedbaar deeg en veel leuke accessoires om maffe kleifiguurtjes mee te maken.

Spongi Animatie Pack
Het Spongi Moving Parts Pack stelt je in staat om bewegende onderdelen aan je Spongi figuurtjes toe te voegen.

Spongi Refill
Spongi Refill zijn goedkope pakketjes die extra kneedbaar deeg bevatten. Er is een keuze uit drie kleuren Spongi klei: Blauw, rood, groen, paars, geel en oranje. De klei / het kneedbaar deeg kun je zelf mengen om andere kleuren te krijgen.

Kijk in het bovenstaande overzicht om al deze Spongi pakketten goedkoop aan te schaffen.

Ander speelklei speelgoed

De grote concurrent van Spongi is Play-Doh. Ook Play-Doh maakt speelklei / boetseerklei / kneedbaar deeg dat veilig is voor kleine kinderen (ook als ze het opeten), dat keer op keer opnieuw gebruikt kan worden en niet slechter wordt naarmate je het vaak gebruikt.

Het grootste verschil is dat je bij Play Doh nog veel meer keuze uit verschillende pakketten en klei speelgoed hebt. Kijk dus vooral ook eens bij de onderstaande Play Doh aanbiedingen als je speelklei / kneedbaar speeldeeg zoekt.


Onderwerp:
Spongi maakt makkelijk kneedbare klei. Dit speelklei kun je keer op keer gebruiken als je het luchtdicht bewaard. 

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.