Hot Wheels. Leuke speelgoedauto's, lage prijzen


Hot Wheels (Hotwheels) is een zeer bekend merk speelgoedauto's. Het merk Hot Wheels bestaat al sinds 1968 en was in het verleden de grootste concurrent van Matchbox.

Hot Wheels is eigendom van de grote Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel. Mattel is tevens eigenaar van de merken Barbie, Polly Pocket, Fisher Price en inmiddels ook van de oude concurrent Matchbox.


Kijk hier voor het leukste Hot Wheels speelgoed met hoge korting

Mattel mikt nu met Matchbox op jonge kinderen en met Hot Wheels op wat oudere kinderen en verzamelaars.

Hot Wheels Treasure Hunt
Dat laatste komt tot uiting in de Treasure Hunt serie waarbij schaalmodellen van auto's in een gelimiteerde oplage worden uitgebracht. Hot Wheels heeft echter ook nog veel parkeergarages en racebanen in het assortiment die duidelijk gericht zijn op kleine kinderen.


Hot Wheels colour shifters
Origineel zijn de Hot Wheels auto's die van kleur kunnen veranderen. Vooral leuk met een speciale wasstraat. Wanneer de Hot Wheels auto uit de wasstraat komt is de auto niet alleen schoon, maar heeft hij ook een andere kleur gekregen.


Hot Wheels Monster Jam
Hip zijn de Hot Wheels Monster Jam auto's. Monsterlijke trucks vol power en vechtlust. Hot Wheels levert verschillende Monster Trucks zoals Gunslinge, Iron Dulow, Bad News, Sudden Impact, Stone Crusher en Maniac.

Zie ook: De beste merken speelgoedauto's


Onderwerpen:
Goedkope speelgoedauto's, Hot Wheels speelgoed, Hot Wheels auto's, speelgoed auto, Hot Wheels racebanen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.