Monopoly voor kinderen

Monopoly is een verschrikkelijk leuk spel. Helaas zijn de spelregels met hun hypotheken, hotels en onroerendgoedbelasting wat ingewikkeld voor kleine kinderen.


Gelukkig zijn er voor kinderen speciale versies van Monopoly. Met spelregels en thema's die kleine kinderen meer aanspreken.

Hieronder twee leuke versies van Monopoly voor kinderen. Kijk bij de aanbiedingen van Monopoly spellen om deze leuke bordspellen voordelig te kopen.

Monopoly Junior
Het vernieuwde Monopoly Junior speelt zich af op de kermis. De straten zijn vervangen door kermisattracties war jij je kassa bij kunt zetten. Passeren andere spelers deze kassa dan zullen ze geld moeten betalen. Bezit je meerdere attracties van dezelfde kleur, dan mag je zelfs een extra hoge entreeprijs vragen.

Botsauto's, een videohal, vuurwerk, het is allemaal te vinden in Monoply Junior. Er is zelfs een snackbar, die de plek inneemt van de bekende gevangenis. Maar dan op een veel leukere manier!

Monopoly Junior is een variant op het bekende bordspel Monopoly helemaal gericht op kinderen vanaf 5 jaar.

Monopoly Junior Party
Monopoly Junior party is een andere variant op het bekende "geld spel" speciaal voor kinderen. De opzet en spelregels van Monopoly Junior Party liggen dichter bij die van het origineel, maar zijn veel begrijpelijker voor jonge kinderen. Ook Monopoly Junior Party is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.


Bij Monopoly Junior Party is het thema 'feestjes'. De pionnen hebben de vorm van taartjes en je moet je favoriete feestjes sparen (veel leuker dan straten).

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Monopoly spellen voor de vele versies van dit bordspel voor jong en oud, of kijk bij meer leuke kinderspellen voor nog veel meer tips voor spellen voor kinderen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.