BigJigs houten trein en treinbaan

BigJigs is een fabrikant van houten speelgoed dat heel mooie houten treinsets maakt. De BigJigs houten treinen en alle houten treinaccessoires zijn van hoge kwaliteit en worden relatief goedkoop aangeboden.


De BigJigs houten treinen passen op de meeste andere houten treinrails zoals die van Eichhorn, Ikea, Thomas de Trein, Heros en Brio.

Alles voor een complete houten treinbaan

De houten treinen en houten accessoires van BigJigs zijn enorm divers. Alles lijkt wel te koop voor je houten speelgoedtrein. Rails, locomotieven, wagons, stations, hijskranen en bruggen, maar ook gebouwen, complete fabrieken, overslaghavens, een treinwasstraat, een ijzergieterij, een kolenmijn, remises,... noem maar op. Je kunt je houten trein uitbreiden met enorm veel houten speelgoed en er een complete houten stad mee bouwen.

Zo blijft een houten trein van BigJigs ook voor wat oudere kinderen leuk en kunnen ze er vele jaren mee spelen.

Tips: Meer tips houten treinbanen


Samenvatting:
BigJigs is één van de beste fabrikanten van houten treinbanen. Een houten treinbaan van BigJigs kan gebruikt worden in combinatie met de houten treinbaan van veel andere merken zoals een Brio houten trein baan of een Eichorn houten treinbaan. Hier boven vind je aanbiedingen van houten trein baan sets, houten treinrails en meer houten trein speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.