Beste waterpistool / supersoaker

Neem alleen met het beste materiaal deel aan een watergevecht! Wij hebben hier voor jou de vier beste waterpistolen / supersoakers van dit moment.
 Nerft Tornado Strike Super Soaker

Voor weinig geld heb je een waterpistool waarmee je ieder watergevecht wint!


>>> Kijk voor de actuele lage prijs en meer informatie van alle genoemde  waterpistolen en supersoakers in het Overzicht van waterpistolen.
  

Nerf Tornado Strike supersoaker

Je opponent is gegarandeerd zeiknat als je hem beschiet met de nieuwe Nerf Supersoaker Tornado Strike. Deze supersoaker schiet namelijk met een dubbele straal water, en deze stralen roteren ook nog eens. Dat laatste betekent dat je extra nat wordt van dezelfde hoeveelheid water!

Natuurlijk gebruikt een supercoaker waterpistool als deze heel veel water. Daarom is de Nerf Tornado Strike voorzien van het Nerf Super Soaker Clip System. Hiermee kun je razendsnel een nieuwe voorraad water aan je waterpistool koppelen om verder te gaan met het watergevecht.

X-Shot Sidewinder


X-Shot Sidewinder waterpistool

De X-Shot Sidewinder is een waterpistool met een automatisch draaiend magazijn. Met de X-Shot Sidewinder kan je namelijk niet alleen met water schieten, maar ook met darts (zachte kunststof 'kogels'). Volledig geladen heb je bij dit waterpistool niet alleen een halve liter water maar ook 10 darts tot je beschikking. Schiet!!!

Water Warriors Sphinx waterpistool

Met de Water Warriors Sphinx win je iedere uitputtingsslag. Dit waterpistool beschikt namelijk over een reservoir van 1,5 liter water. Bovendien is de schotkracht enorm. Met dit waterpistool kom je wel meer dan 10 meter ver!

Water Warriors Sphinx

Nerf Bottle Blitz supersoaker

Het mooie van de Bottle Blitz super soaker is dat je op dit Nerf waterpistool een grote frisdrankfles met water kunt schroeven. Zet voor het watergevecht een aantal flessen water klaar en je tegenstander weet niet wat hem overkomt. Het bereik van de Nerf Bottle Blitz supersoaker is 8 meter.Kijk voor de coolse supersoakers, waterpistolen en watergeweren in het bovenaan genoemde overzicht van waterpistolen of bij de aanbiedingen van waterpistolen en waterblasters voor honderden moderne waterpistolen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer artikelen over het leukste waterspeelgoed.


Onderwerpen:
Beste supersoaker, groot bereik, beste waterpistool, nerf, beste super soaker, online beste waterpistolen kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.