Waterpistolen, waterblasters en super soakers. Aanbiedingen en tips

Waterpistolen bestaan al heel lang, maar de laatste jaren heeft dit waterspeelgoed een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De kleine waterpistooltjes van vroeger hebben plaatsgemaakt voor imposante waterblasters, watergeweren met een grote tank. Meestal worden deze waterblasters super soaker / supersoaker genoemd, maar dat is een productnaam die officieel alleen de fabrikant Nerf mag voeren.

Hier kijken we naar al deze moderne waterpistolen, waterblasters en super soakers.


Alle waterpistolen en supersoakers

In het overzicht aanbiedingen alle waterpistolen vind je al deze moderne waterpistolen en waterblasters. Kijk hier voor alle specificaties, mogelijkheden, reviews, gebruikerservaringen en laagste prijzen van alle (meer dan 700!)  waterpistolen en super soakers.

Tips waterpistolen / waterblasters

Wat is voor jou het beste waterpistool. Kijk hieronder bij onze artikelen met tips omtrent de leukste waterpistolen en super soakers.Nerf Super Soaker

Nerf super soakers

Toonaangevend bij de waterpistolen is Nerf met zijn supersoakers. Dit zijn moderne waterwapens die sterk lijken op de Nerf blasters waarmee je foam pijltjes kunt afschieten. De Nerf supersoakers zijn meestal voorzien van een groot waterreservoir zodat je tijdens een watergevecht niet snel zonder munitie komt te zitten. Bovendien is het bereik van deze beste waterpistolen groot. Je hebt waterblasters waarmee je het water wel tot 10 meter ver kunt schieten.

Nerf heeft een enorm assortiment super soakers, met daarin ook veel speciale modellen. Je hebt waterblasters met dubbele tank die ook een dubbele straal kunnen schieten, je hebt een hele serie Fortnite supersoakers, je hebt blasters in pistoolvorm en je hebt super soakers met een reservoir met bijna 2 liter water. Volledig geladen zwaar om te dragen maar de schrik van een tegenstander in een watergevecht.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van waterpistolen en super soakers vind je ze allemaal.

Andere waterblasters

De Nerf super soakers zijn al vele jaren een groot succes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat andere fabrikanten Relaxdays, Waterzone, Aqua Fun, Sanro en Lanard brengen waterblasters uit. Bij de bovenstaande aanbiedingen van waterpistolen vind je ze allemaal.

Daar zijn ook nog wat meer klassieke waterpistolen te vinden, al moet je goed kijken om tussen het enorme aanbod aan super soakers en andere waterblasters een klassiek waterpistool te vinden.


Foto: Nerf

Onderwerpen
Beste supersoaker, waterpistolen, beste Nerf super soaker, waterblaster, water blaster, waterpistool.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.