Nerf Modulus blaster ECS-10


Nerf heeft een grote reputatie op het gebied van blasters. Ze maken speelgoedgeweren waarmee het heerlijk spelen is. Geweren met een groot bereik die snel kunnen laden en schieten. Met de Nerf Modulus ECS-10 blaster overtreffen ze echter alles wat ze tot nu toe gemaakt hebben.

Zoals de naam al aangeeft is de Nerf Modulus een modulaire blaster. Je kunt dit speelgoedgeweer dus zelf in elkaar zetten. Meer dan 1.000 verschillende blaster-combinaties zijn mogelijk. Je kunt dus je ideale blaster zelf samenstellen. Ook kun je de Nerf Modulus combineren met de onderdelen van eventuele Nerf blasters die je al hebt.

De Nerf Modulus blaster ECS-10 is bij diverse grote speelgoedwinkels voordelig te koop. Kijk hier voor hun aanbiedingen.


Op alle punten is de Nerf Modulus ECS-10 blaster van de hoge kwaliteit die we van het Nerf speelgoed gewend zijn. Het bereik van de gemotoriseerde blaster is wel 28 meter! Hij wordt geleverd met 10 zachte darts, een vizier, een magazijn, een schoudersteun, een handgreep en een loopverlenger.

De Nerf Modulus blaster ECS-10 is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.