Knipper Kikker (spel)

Vliegen vangen is een spelletje met het Knipper Kikker spel van Goliath. Ben jij de beste knipper kikker?

Knipper Kikker spel

Knipper Kikker is een heel bijzonder gezelschapsspel dat eerder was genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Bij het Knipper Kikker spel ben je een kikker die zoveel mogelijk vliegen moet vangen.

Maar dat is zo eenvoudig nog niet, want met je kikkerogen heb je maar een beperkt zicht, en de vliegen willen zich niet laten vangen. Bovendien sluit de kikker regelmatig zijn ogen.

Knipper Kikker is in korte tijd uitgegroeid tot een populair gezelschapsspel dat online voordelig te koop is. Kijk maar bij de aanbiedingen van Knipper Kikker.

Spelregels Knipper Kikker

Knipper Kikker is volgens fabrikant Goliath Games geschikt voor 3 tot 5 spelers van 5 jaar of ouder (hoewel iets jongere kinderen het spel ook wel kunnen spelen). 

De spelers krijgen om de beurt een paar kikker ogen op en de te vangen vlieg wordt onder de kikker kop van één van de andere spelers geplaatst. De ogen van de kikker gaan op willekeurige momenten door, en dat is voor de andere spelers het beste moment om de vlieg snel aan elkaar door te geven (om de manier die we van balletje balletje kennen). 

De tijdelijk blinde kikker moet aan de hand van het geluid en de bewegingen van de spelers (als zijn ogen weer opengaan) zien te achterhalen waar de vlieg zich bevindt.
Bij het Knipper Kikker spel moet je erg alert blijven, maar je hebt ook de grootste lol tijdens het spelen.

Kijk hierboven voor de aanbiedingen van het spel Knipper Kikker, of kijk bij leuke spellen voor kinderen voor meer leuke kinderspellen.


Onderwerp:
Aanbieding van het spel Knipper Kikker van Goliath. Eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.