BabyBorn pop: De beste plaspop

De BabyBorn pop is de beste plaspop. Niet alleen is de BabyBorn een superleuke pop. Het is ook een levensechte babypop die op potje kan plassen.


De plaspop bestaat al heel lang. Maar speelgoedfabrikant Sapf heeft de plaspop eind vorige eeuw geperfectioneerd.. De BabyBorn is een levensechte pop die kan eten, drinken, huilen en plassen.

De BabyBorn is meer dan alleen een plaspop. Een BabyBorn is net een echte baby, en daarom reuze populair bij kleine meisjes. Vooral als deze een klein baby broertje of zusje hebben, zodat ze helemaal "baby wise" zijn. De poppenmoeder kan dan heerlijk moederen over haar eigen baby.

Niet alleen is de BabyBorn net een echte baby, ook zijn er tal van leuke Baby Born accessoires te koop. Zo kan BabyBorn plaspop op een potje dat muziek maakt, en als ze van het potje af is zijn er echte Baby Born luiers.

Kijk hier onder voor alle informatie, prijzen en aanbiedingen van alle BabyBorn poppen die kunnen plassen.


En dat is nog maar een greep uit de Baby Born accessoires. wat te denken van het BabyBorn fietszitje voor op de kinderfiets of van een BabyBorn kinderstoeltje voor in de auto. Daarmee kan BabyBorn met haar poppenmoeder mee op reis.

BabyBorn heeft zelfs een eigen bubbelbad. Je zou er jaloers van worden.

Kijk bij de aanbiedingen hier boven voor de leukste BabyBorn poppen en accessoires tegen de laagste prijzen

Zie ook: Meer tips poppen

Onderwerp:
Een BabyBorn pop is de beste plaspop. Maar een Baby Born is meer dan alleen een plaspop. Deze levensechte babypop kan ook eten, drinken en huilen. Het is leuk om met een BabyBorn pop te spelen en er zijn veel leuke BabyBorn accessoires te koop zoals een BabyBorn fietszitje of autostoeltje. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.