Speelhuis informatie, de leukste speelhuisjes voor in de tuin

Een speelhuisje in de tuin (of binnen in huis) vindt ieder kind leuk. Voor buiten zijn er prachtige speelhuizen te koop, met een trap en glijbaan. Echte speeltoestellen. Maar er zijn ook meer bescheiden speelhuisjes. Kijk hier voor alle leuke speelhuizen en speelhuisjes voor kinderen. Hun (laagste) prijzen en hun mogelijkheden/

Leuke speelhuisjes voor in de tuin

Er zijn honderden leuke speelhuizen en speelhuisjes te koop voor in de tuin. Van kunststof, van hout en zelfs van karton. Kijk bij de aanbiedingen van speelhuisjes voor een compleet overzicht met alle speelhuizen voor kinderen. Je vindt daar alle huisjes met specificaties, mogelijkheden, maten en de laagste actuele prijzen.

SwingKing speelhuis hout


Informatie speelhuizen

We hebben diverse artikelen met tips en informatie over het kiezen en kopen van een speelhuisje op deze website geplaatst. Hieronder vind je een selectie van deze informatieve artikelen met tips.


Smoby speelhuisje kunststof

Speelhuisjes van kunststof

Speelhuisjes van kunststof zijn de goedkoopste speelhuisjes. Je hebt heel simpele kunststof speelhuisjes, maar ook luxe speelhuizen met een glijbaan, "eethoek" en andere speelonderdelen. Bekende speelgoedfabrikanten die goede speelhuisjes van kunststof maken zijn Smoby. Feber en Little Tikes.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van speelhuisjes kom je kunststof speelhuizen in alle vormen tegen. Van een simpel huisje tot een speeltuin waardig speelhuis of een compleet speelkasteel.

Little Tikes speelgoedhuisje kunststof

Speelhuisjes van hout

De meeste speelhuisjes zijn gemaakt van hout. Deze houten speelhuisjes zijn duurder maar wel heel smaakvol op te zien. Dit zijn echte houten huisjes. Ook hier lopen de mogelijkheden zeer uiteen. Van een eenvoudige kleine blokhut tot grote speeltoestellen en kastelen. En van serieus ogende huisjes tot de expres schots en scheve speelhuisjes van AXI.

Axi speelhuisje hout

Veel van deze speelhuisjes van hout beschikken over een bovenverdieping, een balkon of veranda en een glijbaan. Deze glijbaan is meestal wel van kunststof.

Grote en bekende fabrikanten van houten speelhuizen en speelhuisjes van hout zijn Wicky, AXI, Backyard Discovery, Kidkraft en Swingking. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van speelhuisjes voor alle mogelijkheden en alle prijzen. Daar vind je meer dan 150 speelhuizen van hout.

Kidkraft houten speelhuisje


Speelhuisjes van karton

Heel apart (en nieuw) zijn de speelhuizen van karton. Dit zijn wel speelhuisjes voor binnen, tenzij het buiten droog is en je ze 's avonds binnen haalt. Onder andere van Hut naar Her maakt speelhuisjes van karton.

Van Hut naar Her speelhuis karton


Kijk voor alle leuke speelhuisjes en speelhuizen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van speelhuisjes.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.