Wat is een sup board? En aanbiedingen van sup boards


Suppen (varen met een sup board) is een vorm van watersport die sterk in opkomst is. Hier kijken we naar wat sup boarden inhoudt en we hebben aanbiedingen van tientallen goede sup boards voor je.


Wat is een sup board?

SUP staat voor Stand Up Peddling (staande peddelen). Dat is dus precies dat je doet op een sup board. Een sup board ziet er uit een opblaasbaar surfboard. Je gaat er op staan en je verplaatst je al peddelend voort door het water.

Suppen kan op verschillende manieren. Je kunt zo ontspannen staand peddelen, maar ook wat intensiever peddelend aan je conditie werken. Of je gaat zoals met een surfboard met je sup board de branding in om in de golven te suppen.

Suppen wordt in Nederland ook wel peddelsurfen genoemd.

Suppen als workout

Op je sup board kun je van watersport genieten, maar ook aan een stevige workout werken. Met suppen gebruik je namelijk al je spieren. Je verbrandt calorie├źn en verhoogt je hartslag. Intensief suppen kan een echte training zijn.

Suppen als ontspanning

Maar de meeste mensen gebruiken hun sup board voor ontspanning. Lekker al peddelend vaartiohtjes maken, zoals met een kano, maar dat staande op een sup board.

Yoga op een sup board is weer een heel andere vorm van suppen. Omdat het water onder je altijd in beweging is vergen balansoefeningen op een sup board een uiterste concentratie.

Aanbiedingen sup boards

Wat er allemaal aan sup boards te koop is kun je zien bij de aanbiedingen van sup boards. Daar vind je ruim 70 van deze boards tegen een scherpe prijs. Het betreft standaard sup boards (touring sup boards), maar ook yoga sup boards en speciale snelle sup boards voor wedstrijden.

Je hebt voor je sup board ook een peddel nodig, en een pomp om het sup board op te blazen is ook wel zo handig. Beide accessoires worden meestal met een sup board meegeleverd.


Onderwerpen:
Goede sup boards, peddelsurfen, goed sup board, suppen, aanbiedingen sup boards.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.