Amazon speelgoed


Met de komst van Amazon in Nederland hebben we er ook een grote online speelgoedwinkel bij. Een goede ontwikkeling want het aanbod aan speelgoedwinkels in de winkelstraat wordt wel heel karig en online is Bol.com wel heel dominant als speelgoedwinkel. Maar hoe goed is Amazon in speelgoed?


Aan het aanbod aan speelgoed zal het niet liggen. Met honderdduizenden speelgoed artikelen is er voor iedere kinderverjaardag bij de Amazon speelgoedwinkel wel een leuk speelgoed cadeau te vinden. De kunst is alleen om uit dit enorme aanbod het juiste speelgoed te selecteren. Hieronder lees je hoe dat kan en wat Amazon allemaal aan speelgoed te bieden heeft.

Speelgoed vinden met de zoekmachine

Het speelgoed vinden kan op verschillende manieren. Weet je precies wat je hebben wil? Dan is de zoekmachine de beste optie. Binnen de Amazon speelgoedwinkel wordt dan het juiste product gezocht. Daarbij is het wel zo overzichtelijk de zoekopdracht zo specifiek mogelijk te maken. De zoekopdracht Lego levert meer dan 3.000 artikelen op, Lego auto levert meer dan 130 resultaten op en Lego 75895 (het Lego productnummer) levert 1 resultaat op.

Speelgoed vinden op leeftijd

Heb je geen idee wat je aan speelgoed voor een kind wilt kopen? Dan kun je op leeftijd selecteren. Hierbij zal je wel wat extra wensen moeten gaan opgeven want per leeftijdscategorie zijn er tienduizenden artikelen beschikbaar.

Verder specificeren kan op geslacht (jongen of meisje), minimale en maximale prijs en merk. Zoals gebruikelijk bij Amazon zijn de selectiemogelijkheden om gericht producten te zoeken matig. In de Bol speelgoedwinkel is dat een stuk beter geregeld.


Speelgoed browsen

Browsen door al het speelgoed? Je kunt ook een categorie speelgoed selecteren zoals bouwspeelgoed, spellen, elektronisch speelgoed, poppen, knutselspeelgoed en veel meer. Je kunt ook deze resultaten inkorten door de leeftijd en bovenstaande selectiemogelijkheden te gebruiken. Ook kun je per categorie de zoekmachine inzetten.

De speelgoed partners van Amazon

Evenals bij de bovengenoemde Bol.com speelgoedwinkel wordt door Amazon veel van het speelgoed via partners aangeboden. Vooralsnog zijn dat vooral buitenlandse partners. Dat kan betekenen dat een Nederlandstalig artikel bij Amazon niet verkrijgbaar is. Let er ook op of bijvoorbeeld een spel niet Duitstalig of Engelstalig is als je het via Amazon wilt bestellen. Dit wordt duidelijk aangegeven.

Kijk hierboven wat Amazon allemaal aan speelgoed te bieden heeft en voor de vaak voordelige prijzen voor al dit speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.