Leukste speelgoed werkbanken

De leukste en beste speelgoed werkbanken. Kijk hier voor een goede speelgoed werkbank voor een kind.

speelgoed werkbank kind Bosch

In veel kleine kinderen schuilt een kleine Bob de Bouwer. Klussen vinden peuters, kleuters en kleine kinderen leuk. Daarom kijken we hier naar de leukste speelgoed werkbanken.


Aanbiedingen speelgoed werkbanken kind

De keuze aan speelgoed werkbanken is groot. In het overzicht aanbiedingen alle speelgoedwerkbanken vind je meer dan 250 werkbanken voor een kind! Hieronder kijken we naar de leukste, meest populaire en beste speelgoed werkbanken uit dit overzicht.

Bosch speelgoed werkbank

Net zo'n werkbank als pappa? Deze Bosch speelgoed werkbank van Theo Klein is net echt. Deze realistische speelgoedwerkbank voor de kleine klusser wordt geleverd met wel 75 accessoires zoals een zaag, een hamer, een schroevendraaier, schroeven en bouten.


Bosch speelgoed werkbank Theo Klein
Bosch speelgoed werkbank Theo Klein


Alles om te zagen, boren en schroeven is aanwezig bij deze populaire speelgoed werkbank. Het is een stevige houten werkbank waar kleine kinderen graag mee spelen, vooral ook omdat deze er zo echt uit ziet. 

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van speelgoed werkbanken voor de actuele prijs en meer informatie over deze door Theo Klein ontwikkelde Bosch speelgoed werkbank voor kinderen.

Little Dutch houten werkbank

De bovenstaande Bosch speelgoed werkbank van Klein is gemaakt van kunststof. Liever een houten speelgoed werkbank voor je kind? Deze speelgoed werkbank van Little Dutch is gemaakt van hout. 

Ook bij deze speelgoed werktafel voor de kleine klusser wordt veel speelgoed gereedschap meegeleverd. Leuk is ook de bij de werkbank meegeleverde verstelbare gereedschapsgordel.


Houten werkbank kind Little Dutch

Houten werkbank kind Little Dutch


Deze Little Dutch speelgoed werkbank van hout heeft een zeer hoge waardering van kopers gekregen en is daarmee één van de beste speelgoed werkbanken voor kinderen. 

Kijk voor de actuele winkelprijs is het bovenstaande overzicht met speelgoedwerkbank aanbiedingen.

Black & Decker werkbank van Smoby

Zoals Theo Klein een Bosch werkbank voor kinderen maakt, zo maakt Smoby een speelgoed versie van de werkbank van Black + Decker. Ook deze Black + Decker speelgoed werkbank ziet er levensecht uit.


Black & Decker speelgoed werkbank kind
Black & Decker speelgoed werkbank kind


Met 91 meegeleverde accessoires zijn de mogelijkheden nog groter dan bij de bovenstaande speelgoedwerkbanken. Bovendien beschikt deze klustafel over veel opbergvakken. 

Natuurlijk kom je ook deze speelgoed werkbank van Smoby tegen bij de eerder genoemde speelgoed werkbank aanbiedingen.

Melissa & Doug houten werkbank kinderen

Nog een mooie houten werkbank voor kinderen. Deze houten werktafel voor kinderen is voorzien van een echt werkende bankschroef, een gereedschapsrek, houten gereedschap en veel andere accessoires.

Melissa & Doug houten werkbank kind

Melissa & Doug houten werkbank kind


Het is een stevige speelgoed werkbank van hout die duurzaam en veilig is. Houten speelgoed van hoge kwaliteit. Het is niet alleen een speelgoed werkbank, want een kind kan deze houten werkbank ook als kinderwerkbank gebruiken.

Al deze werkbanken voor kinderen, en nog veel meer leuke speelgoed werkbanken vind je bovenaan dit artikel bij de aanbiedingen van speelgoedwerkbanken.

Zie ook: Meer speelgoed om pappa en mamma na te spelen


Onderwerp:
Kinderen spelen graag na wat ze hun vader en moeder zien doen. De speelgoed keuken en speelgoed stofzuiger zijn dan ook grote hits bij de peuter. Ook de speelgoed werkbank is een topper bij het peuter speelgoed. Hierboven vind je de leukste en beste speelgoed werkbanken.  
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.