Lego Hidden Side Newbury school: Speelgoed van het Jaar 2019 (8-9 jaar)


Hidden Side is een nieuwe serie Lego speelgoed dat helemaal van deze tijd is. Met deze Lego kun je niet alleen bouwen, je kunt het ook gebruiken in combinatie met de Lego Hidden Side app. Daarnaast kent het een verhaallijn waarin twee Youtubers de hoofdrol spelen. Voeg daar spanning en spoken aan toe, en alles dat moderne kinderen interesseert is aanwezig. Niet voor niets is de Newbury Spookschool uit de Lego Hidden Side serie uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2019.


Deze Lego serie heeft betrekking op het stadje Newbury waar de Youtubers Jack Davids en Parker Jackson wonen. Newbury wordt geplaagd door spoken die onder leiding staan van de slechte mijnheer Nibs. Kun jij de spoken verslaan?

Dat doe je met de Lego Hidden Side app op he telefoon of tablet. Richt je smartphone op je Lego bouwwerk en zie wat er gebeurd. Het gebouw komt tot leven, op het scherm zie je wat er in en rond het gebouw gebeurd. Pas het bouwwerk aan of verplaats de figuurtjes om de situatie recht te zetten. Lego Hidden Side biedt een unieke mix van bouwen, interactie en een werkelijke en virtuele omgeving.

Kijk bij het Lego Hidden Side speelgoed voor al het originele speelgoed uit deze Lego serie.


Lego Newbury spookschool

Daar vind je ook de Newbury school uit deze Lego serie die is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2019. Newbury High wordt evenals de rest van het stadje geteisterd door spoken en geesten. Kun jij Jack en Parker helpen hun school weer spookvrij te maken?

Na het bouwen van de school is dit Lego project niet klaar. Integendeel, het begint pas! Ga met je telefoon op spokenjacht. Zie de spoken en versla ze!Het Lego pakket bestaat naast de school, met vele kamers en bewegende wanden, uit 8 personages om mee te spelen. De Lego Hidden Side app kun je gratis downloaden (iOS en Android).

Kijk voor de actuele laagste prijs en alle informatie bij het bovengenoemde Lego Hidden Side speelgoed.

Zie ook: Meer leuk Lego speelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.