De leukste poppenwagens


Als poppenmoeder wil je natuurlijk je poppenkind af en toe mee naar buiten nemen. Ook een pop heeft immers frisse lucht nodig. Daarom kijken we hier naar de leukste poppenwagens in diverse stijlen. Er is vast een leuke poppenwagen voor jou bij.


Alle onderstaande poppenwagens zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen alle poppenwagens. Daar zijn nog veel meer leuke poppenwagens te vinden. Meer dan 500 in totaal! In alle stijlen, soorten en prijsklassen.


Bayer Trendy poppenwagen

De Bayer Trendy is de meest populaire poppenwagen van dit moment. Het is een levensechte poppenwagen, net een een kinderwagen. Bovendien is deze poppenwagen van hoge kwaliteit. Hier is de poppenwagen in het roze afgebeeld (de meest populaire kleur voor deze poppenwagen), maar deze volgens velen beste poppenwagen is in wel 12 verschillende kleuren verkrijgbaar!


Omdat de handgreep versteld kan worden is deze poppenwagen zowel voor grote als kleine poppenwagens geschikt. Ook kan deze poppenwagen makkelijk mee naar het bos of naar opa en oma want hij kan samengeklapt worden zodat hij makkelijk in de auto mee kan.

Kijk in het bovengenoemde overzicht met poppenwagens voor de actuele lage winkelprijs van deze meest populaire poppenwagen.

Moby Quinny Maxi Cosi 3-in-1 poppenwagen

Pappa en mamma zouden wensen dat hun Maxi Cosi kinderwagen net zo voordelig was als deze Maxi Cosi poppenwagen van Smoby die maar euro of 35 kost. Het is een echte 3-in-1 poppenwagen, want poppenmoeders kunnen deze gebruiken als kinderwagen, buggy en reiswieg. Bovendien beschikt de Smoby Maxi Cosi poppenwagen over een boodschappennet aan de onderzijde.


Helaas kan de duwstang niet versteld worden zoals bij de Bayer poppenwagen die het ook qua degelijkheid wint. Maar de Smoby Quinny Maxi Cosi poppenwagen wint het op veelzijdigheid. Kijk in het overzicht voor meer informatie en de actuele prijs.

Bayer poppenbuggy

Liever een buggy als poppenwagen? Kijk dan eens naar deze poppenbuggy van Bayer. Dankzij vier dubbele wieltjes kunnen kleine kinderen deze poppenwagen makkelijk duwen.


Zoals bij een echte buggy kun je deze poppenbuggy makkelijk meenemen door deze op te vouwen. En ook de pop of knuffel zit veilig in deze poppenwagen, want de geïntegreerde riem zorgt ervoor dat de kleine er niet uitvalt.

Kijk voor de prijs van deze goede, mooie en ook heel voordelige poppenwagen bij de bovenstaande aanbiedingen van poppenwagens.

Baby Annnabell poppenwagen

Een mooie suikerzoete poppenmerk van Baby Annabell, het poppenmerk van Zapf Creation. Het is een stijlvolle poppenwagen met veel luxe en gebruiksgemak.


Zo zijn de handvatten van foam en bieden een comfortabele grip. De capuchon van de poppenwagen is volledig verstelbaar, evenals het duwstang waarbij je de de handvat hoogte kunt instellen tussen de 69 en 72 centimeter. Voor Annabell poppen is deze poppenwagen perfect, maar ook andere poppen (tot 46 cm) passen er prima in. 

Kijk voor meer informatie en de prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van poppenwagens.

Little Dutch houten poppenbuggy

Eerder hadden we al een moderne buggy voor je pop, hieronder zie je een houten poppenbuggy van Litte Dutch (LD). Deze houten buggy voor de pop of knuffel beschikt over een stevig houten frame en houten wielen. Deze houten wielen zijn voorzien van een rubberen loopvlak zodat hij binnen de vloer niet beschadigd en soepel kan worden voortgeduwd. De houten kinderwagen is geverfd met kindveilige verf op waterbasis.

Ook deze leuke poppenwagen vind je in het overzicht met aanbiedingen van poppenwagens.

Vtech Little Love 3-in-1 poppenwagen

Een poppenwagen in een compleet andere stijl is deze Vtech Little Love poppenwagen van Vtech. Zoals het meeste speelgoed van Vtech maakt deze poppenwagen geluidjes, en speelt liedjes en melodietjes af. Bovendien leert deze poppenwagen de poppenmoeder alles over letters, cijfers en vormen.


Zonder twijfel een heel bijzondere poppenwagen. Niet alleen is deze leerzaam, door het 3-in-1 principe is de Vtech Little Love poppenwagen ook als poppenstoel of poppenbedje te gebruiken.

Kijk voor alle mogelijkheden, specificaties en de prijs van deze Vtech poppenwagen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van poppenwagens.

Playwood poppenwagen riet

In het overzicht met poppenwagens vind je ook een groot aantal rieten poppenwagens. Tip: Kies in het overzicht voor riet als materiaal en je ziet ze allemaal. Datzelfde geldt natuurlijk voor bijvoorbeeld houten poppenwagens.Deze rieten poppenwagen is van Playwood, een fabrikant van vooral houten speelgoed die ook veel poppenwagens van riet (en hout) in zijn collectie heeft.

Kijk voor al deze poppenwagens, en nog veel meer mooie poppenwagens bij de bovenaan genoemde aanbiedingen. Daar kun je ook op tal van manieren de voor jou beste poppenwagen selecteren.Onderwerp:
Poppenwagens zijn er in vele stijlen. Dat kun je hierboven wel zien bij onze selectie van leuke poppenwagens. In het overzicht met alle poppenwagens (bovenaan) vind je nog eens 500 leuke poppenwagens in alle soorten, stijlen en prijsklassen. Van een klassieke houten poppenwagen tot een moderne buggy voor de pop.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.