De Kwakzalvers van Kakelenburg: Speelgoed van het Jaar (10-11 jaar)

Enige tijd terug is het spel De Kwakzalvers van Kakelenburg uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar. Hier een aanbieding van spel en uitbreidingen.

Kwakzalvers van Kakelenburg aanbieding

Het leukste speelgoed voor kinderen in de hoogste klassen van de basisschool is volgens de Speelgoed van het Jaar 2019 verkiezing het originele bordspel De Kwakzalvers van Kakelenburg. Dit spel is overigens leuk voor iedereen boven de tien jaar, ook volwassenen.

De Kwakzalvers van Kakelenburg aanbieding

Kijk hier onder voor aanbiedingen van De Kwakzalvers van Kakelenburg, de Kruidenheksen uitbreiding, de Alchemisten uitbreiding en goedkope spellenbundels met De Kwakzalvers van Kakelenburg.


Spelregels Kwakzalvers van Kakelenburg

Ieder jaar komen in het middeleeuwse stadje Kakelenburg de doktoren bij elkaar. Zowel de wonderdokters als de kwakzalvers. Ze brouwen er drankjes tegen zweetvoeten, liefdesverdriet, de hik en andere nare kwalen. In dit spel ben jij zo'n dokter. Maak jij een drankje dat echt werkt? Of ben je een kwakzalver?

Je verzameld ingrediƫnten om je medicijn te brouwen, maar kijk uit dat de ketel niet ontploft. Er moet gerekend worden, en er moeten strategische beslissingen worden genomen, maar ook de geluksfactor is aanwezig. Het spel is best complex in het begin, maar als je het onder de knie krijgt is het spannend en uitdagend om tegen anderen te spelen.

De Kwakzalvers van Kakelenburg spel

Uitbreiden met Kwakzalvers van Kakelenburg Kruidenheksen

De Kwakzalvers van Kakelenburg kan worden uitgebreid met het uitbreidingspakket De Kruidenheksen. Deze biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden en een nieuw ingrediĆ«nt (heksenkruid)  toe aan het spel, maar je kunt met de uitbreiding het spel ook met vijf personen spelen in plaats van met maximaal vier.

Uitbreiden met Kwakzalvers van Kakelenburg Alchemisten

Een tweede uitbreiding op het  Kwakzalvers van Kakelenburg spel is Alchemisten. De alchemisten zijn de echte experts onder de kwakzalvers. Met hun ingewikkelde apparaten brouwen de alchemisten de beste toversoep.


Onderwerp:
Aanbieding van het spel De Kwakzalvers van Kakelenburg en aanbiedingen van de Kwakzalvers van Kakelenburg speluitbreidingen Kruidenheksen en Alchemisten. De Kwakzalvers van Kakelenburg was eerder Speelgoed van het Jaar. Koop hier de Kwakzalvers van Kakelenburg goedkoop.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.