Blopens: De blaaspen is terug!

De klassieke blaaspen is terug. Nu onder de naam Blopens. Kijk hier voor blopen aanbiedingen van o.a. Jumbo, Malinos en Lansay.
 
Blowpens blaaspen

Pappa en mamma maakte er heel langer geleden al kunstwerken mee, en nu is hij terug, de blaaspen! In een nieuw jasje, met meer mogelijkheden en met een hippere naam, de Jumbo Blopens (en dus niet blowpens). Maar nog net zo leuk als vroeger.

De moderne blaaspennen koop je in een thematische knutselset. Je hebt bijvoorbeeld Blopens Paarden, Blopens Frozen en Blopens Dieren, maar ook Blopens Glitter en Blopens Neon, voor speciale effecten op je kunstwerken.

Kijk bij de aanbiedingen blopens voor alle mogelijkheden.

Je kiest een leuk sjabloon uit en plaatst deze op een tekenvel. Je kiest een kleur en blazen maar. Het blazen zorgt voor een bijzonder airbrush effect waardoor je kunstwerk er heel anders uit komt te zien dan als je deze in zou kleuren.

Ben je uitgeblazen, dan kan je het sjabloon verwijderen en komt je kunstwerk in volle glorie tevoorschijn. Als je het slabloon laat drogen kun je het de volgende keer weer gewoon gebruiken voor een volgend kunstwerk.


Met blopens blaaspennen maak je schilderijen, maar je kunt er ook felicitatiekaarten, uitnodigingen, menukaarten en foto's mee opfleuren en versieren. De mogelijkheden gaan net zo ver als je fantasie.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle blopens speelgoed pakketten en hun prijs.

Zie ook: Meer tips creatief speelgoed

Onderwerp:
Een blopen (blowpen) is een moderne variant op het blaaspen speelgoed. Blowpens worden onder andere gemaakt door Jumbo en Malinos. Kijk hier boven voor blopen aanbiedingen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.