De leukste RC auto's (radiografisch op afstand bestuurbare auto)Een RC auto (een op afstand bestuurbare auto) is speelgoed dat bijna ieder kind heel leuk vind. Een goede aanleiding om hier te kijken naar de leukste RC auto's.


Hieronder hebben we een selectie gemaakt van leuke op afstand bestuurbare auto's. Meer informatie over deze speelgoed auto's en hun prijs is terug te vinden in het overzicht met alle RC auto's. Daar vind je nog veel meer leuke op afstand bestuurbare auto's.

Radiografisch bestuurbare Red Bull Max Verstappen

De meest populaire van afstand bestuurbare auto is op dit moment de RC auto van Max Verstappen. Hoe hard kan jij met deze Formule 1 Red Bull? Maak de snelste rondetijd of race tegen andere RC auto's.Deze RC Red Bull is een replica in de schaal 1:24  van de Red Bull RB13 uit 2017. Deze wagen rijdt en stuurt heel goed en is een waarheidsgetrouwe kopie van de echte Red Bull, die met een prijs onder de 30 euro heel betaalbaar is.

Kijk voor de actuele prijs, meer informatie en gebruikerservaringen in het bovenstaand overzicht met alle RC auto's.

Nikko Vaporizr 3

Alweer de derde versie van de populaire Vaporizr van RC-specialist Nikko. De Vaporizr is een unieke RC auto die geschikt is voor alle terreinen. Asfalt, onverhard, ijs, sneeuw, ja zelf op het water kan deze volledig amfibische op afstand bestuurbare auto zich voortbewegen. De Nikko Vaporizr 3 is daarvoor voorzien van niet één maar twee motoren en van 4x4 aandrijving.Je kunt 460 graden spins met deze leuke RC auto maken en zijn topsnelheid bedraagt wel 15 kilometer per uur. Ook het bereik van de radiografische besturing is ver (40 meter). Dit maakt deze RC auto ideaal voor racen. Dat kan met wel 10 auto's tegelijk.

In het overzicht vind je alle informatie en de laagste prijs.

Nintendo Super Mario Kart RC

Superleuk is deze kart met Mario van Carrera. Race nu echt met Super Mario, eventueel tegen de andere tegenstanders uit het spel want ook van Yoshi en Peach zijn dit soort RC auto's te koop. Ook deze vind je in het overzicht met alle RC auto's.Deze RC kart kan (net zoals in het spel) ook offroad en racen kan met tot wel 15 andere coureurs. Met een grote kans dat je wint, want met de Carrera RC Full Function controller kun je perfect manoeuvreren.

Nikko VelociTrax

In 2016 was de Nikko VelociTrax genomineerd voor speelgoed van het jaar. Dat geeft wel aan dat dit een unieke RC auto is. Nikko heeft zich weer overtroffen met deze op afstand bestuurbare speelgoedauto die dankzij zijn rupsbanden op de slechtste terreinen uit de voeten kan.Ondanks zijn rupsbanden is deze RC auto toch snel (14 km/u) en wendbaar. Je maakt er zelfs 360 graden spins mee. In het overzicht vind je alle informatie.

Bliksem McQueen Turbo RC

In het overzicht vind je meerdere radiografisch bestuurbare auto's uit de Cars films. De hier getoonde versie is van speelgoed-fabrikant Dickie. In deze zelfde serie zitten ook RC-auto's van Cruz Ramirez en Jackson Storm. Ook de truck waarin Bliksem McQueen vervoerd wordt (Mack Truck) is in deze serie als op afstand bestuurbare auto te koop. Ook deze zijn in het bovenstaande overzicht te vinden.


Deze RC auto is ook geschikt voor kleinere kinderen zoals peuters en kleuters.

Vtech Toet Toet RC auto's

Voor de allerkleinsten (1 t/m 4 jaar) zijn er ook leuke op afstand bestuurbare auto's te koop. Vtech brengt deze uit in de Toet Toet serie. Deze kleine RC autootjes worden geleverd met een speciale afstandbediening die voor heel kleine kindjes geschikt is.Voor extra pret zijn de RC wagentjes voorzien van geluidseffecten en lichteffecten die ook van afstand te bedienen zijn. Ook kunnen ze liedjes en gesproken teksten afspelen. Helemaal goed voor de doelgroep.

Traxxas RC auto's

Van een heel andere orde dan Toet Toet zijn de radiografisch op afstand bestuurbare autoś van Traxxas. Dit merkt maakt echt serieuze RC auto's die gebruikt worden voor RC races.


De hier afgebeelde Traxxas Slash Mark Jenkins is voor Traxxas begrippen een goedkoop instapmodel. Dan praten we over bedragen onder de 300 euro. Traxxas heeft ook RC auto's die ruim boven de 1.000 euro kosten.

In het bovenaan genoemde overzicht met alle RC auto's vind je deze en veel andere radiografisch op afstand bestuurbare auto's. Van eenvoudig en voordelig, tot professioneel en prijzig.

Zie ook:


Foto bovenaan: Nikko


Onderwerpen:
RC auto, van afstand bestuurbaar speelgoed, afstand bestuurbare auto's, RC speelgoedauto's.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.