Leukste behendigheidsspellen


Behendigheidsspellen zijn altijd bijzonder leuk om te spelen. Uitdagend, en een bron van hilariteit. Hier hebben we de leukste behendigheidsspellen voor je verzameld.


Kijk hier voor de prijzen

Alle informatie en prijzen van onderstaande spellen zijn te vinden in het overzicht met alle behendigheidsspellen. Naast deze spellen vind je nog veel meer gezelschapsspellen waarbij het draait om behendigheid.

Fishing Hero hengelspel

Vissen kan gewoon binnen aan tafel, met het hengelspel Fishing Hero van Johntoy. Op een draaiend plateau zwemmen 21 kleurrijke vissen. Kun jij ze vangen met je hengeltje?Er worden vier hengels meegeleverd, dus met zoveel spelers kun je een virtuele viswedstrijd houden. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en blijft daarna leuk. Zelfs voor volwassenen. Ook de prijs is aantrekkelijk. Voor dit leuke behendigheidsspel betaal je nog geen tientje.

Je vindt dit spel ook in een andere uitvoering onder de naam Let's Go Fishing.

Toren van Pisa

Het mag bekend zijn, de Toren van Pisa staat een beetje scheef. En in dit behendigheidsspel blijkt dat best gevaarlijk als er teveel toeristen de toren beklimmen. Durf jij er nog een toerist op te plaatsen zonder dat de toren kantelt?


Toren van Pisa is zo'n spel dat je blijft spelen. En keer op keer is het weer leuk. Dit spel van Jumbo is bovendien van goede kwaliteit en helemaal niet duur. Je betaalt er nog geen 15 euro voor. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de actuele prijs.

Tumball

Balletjes stapelen met een staafje is best lastig, maar nog moeilijker wordt het als deze ballen in de lucht hangen en door het gewicht van de geplaatste balletjes steeds verder uit elkaar schuiven.Doel van het spel is om je voorraad ballen kwijt te raken, maar gevallen ballen worden aan je voorraad toegevoegd. Een vaste hand en stalen zenuwen zijn welkom bij dit lastige behendigheidsspel.

Mr Bucket

Een leuk behendigheidsspel met Mijnheer Emmer dat altijd voor hilariteit zorgt. Mr Bucket is gevuld met ballen die hij met zijn bolle wangen uitblaast. Aan de kinderen de taak om deze ballen met een schepje op te vangen. En dat valt helemaal niet mee!Wie als eerste drie ballen heeft opgeschept en terug in de emmer heeft gedaan is winnaar. Dit spel is gericht op kinderen van 3 tot 8 jaar, je speelt het met twee, drie of vier personen.

Stef Stuntpiloot

Stef is stuntpiloot, hij stuitert, stunt en duikt. En dat tot schrik van je kippen. Met de draai-arm kun je Stef van richting doen veranderen en zo je kipjes beschermen. Maar je kunt ook de kippen van je tegenstander(s) uitschakelen. Kipvriendelijk? Nee. Leuk? Ja!


Dit spel van Hasbro is een een leuke combinatie van snelheid, behendigheid en strategie. Je kunt het met maximaal vier personen spelen. Ook leuk voor feestjes!

Van deze en alle andere genoemde behendigheidsspellen vind je de prijs in het bovenaan genoemde overzicht.

Dokter Bibber

De moeder van alle elektronische behendigheidsspellen. Wie kent het niet, Dokter Bibber, het zenuwslopende gezelschapsspel waarbij je met vaste hand operaties moet uitvoeren.Met een pincet voer je operaties uit. Die operaties zelf zijn niet lastig, maar het is wel de bedoeling dat je patient het overleefd. En dat maakt dit behendigheidsspel een stuk lastiger.

Jenga Classic

Nog zo'n klassieker. Een lastig behendigheidsspel. En in de doos lijkt het zo simpel. Alleen 54 hardhouten blokken. Deze stapel je eerst op elkaar (eventueel met de meegeleverde stapelhoes). Dit is het makkelijke gedeelte. Maar dan begint het!Om de beurt pak je een blok uit de toren om deze helemaal bovenop te plaatsen. In het begin nog niet zo moeilijk, maar de toren wordt steeds onstabieler, tot hij instort. En als jij dan degene bent die het blokje er uit haalde ben je de Sjaak.

Wobbly Worm

Wobbly Worm is een ringgooi spel. Het verschil met normaal ringgooien is echter dat Wobbly hartstikke irritant aan het bewegen is.Kleine kinderen zijn dol op dit spel van Spin Master dat nog leuker en uitdagender is dan ringgooien op de kermis.

Kijk voor de prijzen en meer informatie bij het bovenstaand overzicht van alle behendigheidsspellen.

Zie ook:  Alle leuke spellen


Samenvatting:
Op zoek naar een leuk behendigheidsspel. Hier vind je een hele reeks leuke behendigheidspellen (en in het bovengenoemde overzicht nog veel meer van deze spellen waar het draait om behendigheid). Bij deze gaat het niet geluk om behendigheid zoals het bewaren van evenwicht, snelheid en reactievermogen. Je vindt hier de beste behendigheidsspellen voor alle leeftijden.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.