Gratis je verlanglijstje voor Sinterklaas online


Het is weer de tijd om je Sinterklaas verlanglijstje samen te stellen en rond te sturen. Wist je dat dit heel gemakkelijk online kan via de website Gratis Verlanglijstje?  Zoals de naam al aangeeft zet je het verlanglijstje geheel gratis online.


Je verlanglijstje via GratisVerlanglijstje.nl aan je vrienden en familie kenbaar maken heeft vele voordelen. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden.

Lekker makkelijk
Je voert online je verlanglijstje in, maakt inloggegevens aan, geeft deze inlog aan alle Sinterklazen waarvan je een cadeau verwacht, en deze krijgen toegang tot jouw Gratis Verlanglijstje.Geen dubbele cadeaus
Iedere Sinterklaas kiest een cadeau uit en vinkt deze van de lijst af. Zo krijg je dat boek dat je zo graag wil hebben maar één keer (drie keer is zo overdreven).

Het juiste cadeau
Wat ook jammer is, iemand die per ongeluk het verkeerde cadeau koopt. Bij Gratis Verlanglijstje is dat niet nodig want je kunt het gewenste cadeau vergezeld laten gaan van een link naar een pagina met informatie (bijvoorbeeld bij Bol.com of de fabrikant). Ook is het mogelijk een foto te plaatsen.Cadeau zoeken
Met de cadeauzoeker kun je zelf zoeken waar een cadeau te koop is en de link makkelijk aan je gratis verlanglijstje toevoegen.

Veilig
Alleen de Sinterklazen die je daarvoor uitnodigt kunnen jouw verlanglijstje bekijken.

Je eigen layout
Gebruik een eigen achtergrondfoto voor je gratis verlanglijstje of kies een thema. Er zijn onder andere drie Sinterklaasthema's, maar ook thema's voor Kerst, verjaardag, babyshower, huwelijk en veel meer.Cadeaus voor iedere gelegenheid
Gratis Verlanglijstje is dus het hele jaar te gebruiken, voor iedere gelegenheid waarbij cadeaus gegeven worden. En het hele jaar door gratis te gebruiken!
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.